Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Νέες γιορτινές προσφορές από 9,99€

Ryanair: Νέες γιορτινές προσφορές από 9,99€

RyanairSanta
Ryanair Santa Claus

Η Ryanair, ανακοίνωσε στις 23 Δεκεμβρίου, νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά προς προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Πετάξτε από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη από 9,99€ ή επισκεφθείτε το Βερολίνο, το Μιλάνο, την Μπραστισλάβα (λιγότερο από μία ώρα με τρένο από την Βιέννη) και την Ρώμη από 19,99€.
Η Ryanair παροτρύνει τους Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες να επωφεληθούν από την νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά της, κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 5 Ιανουαρίου.  Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2016.
 
Οι Έλληνες επιβάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα  περισσότερες εκπλήξεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better” όπως νέα personalised ιστοσελίδα και app, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις καλύτερες τιμές.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.