Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παραμονές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο αεροδρόμιο

Παραμονές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο αεροδρόμιο

aia_24_12_15_a Παραμονές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο αεροδρόμιο, με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και με …swing!
10:00 – 15:00, 24 & 31 Δεκεμβρίου, Επίπεδο Αναχωρήσεων – χώροι ελεύθερης πρόσβασης

Δυο χριστουγεννιάτικες φιγούρες, το Ξωτικό των Χριστουγέννων με τα ακροβατικά του και η “Miss Carousel”, ένα ζωντανό παιχνίδι, θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας μοιράζοντας κάρτες με ευχές και προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Κι ένα άγαλμα που …«ζωντανεύει», θα περιμένει στις εισόδους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου να του δώσουν ζωή με ένα κούρδισμα!

Ακόμη, ένα γιορτινό “Transformation booth” στο Επίπεδο Αναχωρήσεων (Είσοδος 2 – Περιοχή ελεγκτηρίων εισιτηρίων 54-55) θα είναι στη διάθεση επιβατών κι επισκεπτών, για να «μεταμορφωθούν» εορταστικά και να χαμογελάσουν στο φακό!

Και, φυσικά, μουσική στο αεροδρόμιο την Παραμονή Χριστουγέννων, με μια
Συναυλία από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο & το Λύκειο Παλλήνης

aia_24_12_1512:00 – 13:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων– Εμπορικό Κέντρο αεροδρομίου – χώρος ελεύθερης πρόσβασης
Κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες με παραδοσιακά όργανα από τους μαθητές του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου & Λυκείου Παλλήνης, που αγαπούν και ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική της χώρας μας αλλά και των γειτονικών χώρων.

Και, για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς,
η μουσική έκπληξη στο αεροδρόμιο θα είναι μια συναυλία από τους Vanila Swing, που θα αποχαιρετίσουν τον 2015 με rock ‘n’ roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40, σε μια σύνθεση ρυθμών με αισθητική vintage, εμπλουτισμένη με σύγχρονο ήχο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.