Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το LuminAthens Christmas Festival άλλαξε χρώμα και σχήμα στο Δημαρχείο της Αθήνας

Το LuminAthens Christmas Festival άλλαξε χρώμα και σχήμα στο Δημαρχείο της Αθήνας

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ LUMIN ATHENS CHRISTMAS FESTIVALΤο βράδυ της Κυριακής 27, Δεκεμβρίου, 2015, στην πλατεία Κοτζιά, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής LuminAthens Christmas Festival, το Δημαρχείο της Αθήνας άλλαξε.

Το LuminAthens Christmas Festival, με τις 3D προβολές του προσέφερε μια μοναδική εμπειρία στους παρευρισκόμενους, αλλάζοντας το χρώμα και το “σχήμα” στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Καλλιτέχνες από την Ελλάδα με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας κατάφεραν με αυτή τη μοναδική προβολή 3D Video Projection, να δημιουργήσουν έργα που αναδεικνύουν τα κτίρια της Αθήνας, και προβάλλοντας τα στις προσόψεις κτιρίων, να τα κάνουν να αλλάζουν σχήματα, χρώματα με πολύχρωμους φωτισμούς τονίζοντας και υπογραμμίζοντας την πολιτιστική τους αξία.

Η δράση θα κορυφωθεί από τις 29 έως τις 31 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, με καλλιτεχνική φωταγώγηση, από τις 19:00 έως τις 22:00.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.