Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To SESA Boutique Hotel στο διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο των Small Luxury Hotels...

To SESA Boutique Hotel στο διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World!

To SESA Boutique Hotel στο διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World!Το SESA Boutique Hotel, έχει την τιμή να ανακοινώσει την ένταξή του στην παγκοσμίως διάσημη οικογένεια πολυτελών ανεξάρτητων ξενοδοχειακών μονάδων, Small Luxury Hotels of the World.

Tα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και οι υψηλές προδιαγραφές του βραβευμένου για το design του ξενοδοχείου, που δημιουργήθηκε με αποστολή να αναβαθμίσει με μια νότα μοντέρνας πολυτέλειας τον ξενοδοχειακό χάρτη της ευρύτερης περιοχής, ανέδειξαν πρόσφατα το SESA Boutique Hotel, ως το πρώτο ξενοδοχείο στα παράλια της Δυτικής Ελλάδας, το οποίο καταφέρνει να γίνει μέλος του διεθνώς διακεκριμένου -αλλά και εξαιρετικά απαιτητικού ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών- group των SLH.

SESA hotel0311 ΕΞΩΤ ΒΡΑΔΥΣτην φημισμένη παραλία του Μονολιθίου στο Κανάλι  της Πρέβεζας, εκεί ακριβώς που το γαλάζιο του Ιονίου συναντά το χρυσό της βελούδινης άμμου, και απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον,  το SESA Boutique Hotel διαθέτει πλέον και τη διαπίστευση των Small Luxury Hotels of the World τόσο για την ιδιαίτερη και φιλική του ατμόσφαιρα, όσο και για τις υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του.  
 
Μοντέρνα αρχιτεκτονική, ιταλικό design, ποιότητα ύπνου με την υπογραφή της CocoMAT, ένα γαστρονομικό εστιατόριο-αναφορά για την ευρύτερη περιοχή και  ένα deck πισίνας σε lounge ρυθμούς around the clock… Το SESA Boutique Hotel έιναι η σύγχρονη κομψότητα που σε συναντά εκεί που σκάει το κύμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.