Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το St’Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν.
Στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου είναι και φέτος ο chef Γιάννης Λιόκας, με θητεία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής και δημιουργεί «αστεράτα» πιάτα από τη μοντέρνα διεθνή κουζίνα. Μερικές μόνο από τις ξεχωριστές δημιουργίες του είναι το “Seared Tuna, κρέμα και σαλάτα από ρεβίθια, vinaigrette yuzu και μαγιονέζα miso», το «Rib eye Black Angus, πουρές και πίκλες από γλυκοπατάτα, ψητά shallots και σάλτσα αρωματισμένη με πιπέρι sechuan» ή ακόμη το «Λαβράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit τομάτας με μυρωδικά».
Επίσης, δοκιμάστε ευφάνταστα γλυκά όπως «Fondant φουντούκι με γρανίτα πράσινο μήλο και gianduja lollipop» και το μοναδικό «Σουφλέ γαλακτομπούρεκο με σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή και yuzu».
Και για τους λάτρεις του sushi, το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης συνεχίζει και φέτος με κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections – πάντα σε λογικές τιμές – από τον Sushi Chef Eric De Leon.
Η εμπειρία συμπληρώνεται με τα cocktails απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την ethnic-funky jazz μουσική, που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge, με θέα τη φωτισμένη πόλη.
Tip 1: Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου για τους πελάτες του εστιατορίου
Tip 2: Ιδανικός χώρος για prive parties αλλά και celebration events