Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αντίστροφη μέτρηση για την 1η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, GRECKA PANORAMA...

Αντίστροφη μέτρηση για την 1η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, GRECKA PANORAMA I CYPR

Σημαντικές συμμετοχές από όλη τη χώρα, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για τους Πολωνούς στο Εκθεσιακό Κέντρο Torwar Arena

pr-2011-2015Η έκθεση Grecka Panorama I Cypr διοργανώνεται, για πρώτη φορά, στην Πολωνία – 11-13 Δεκεμβρίου 2015 Torwar Arena, Βαρσοβία – αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο με βάση το επιτυχημένο μοντέλο των εκθέσεων Grekland Panorama της Στοκχόλμης.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η πολυδιάστατη προβολή της Ελλάδας, στο τρίπτυχο Τουρισμός-Πολιτισμός- Γαστρονομία και η προώθηση προορισμών, επιχειρήσεων, προιόντων και υπηρεσιών στο Πολωνικό κοινό, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων Πολωνών επισκεπτών.

Στην έκθεση συμμετέχουν προορισμοί και φορείς από όλη την Ελλάδα, όπως οι Περιφέρειες Κρήτης, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας αλλά και Δήμοι, μεταξύ των οποίων, Χερσονήσου,  Ρεθύμνου, Κω, Καβάλας, ο Δήμος Καλαμπάκας για τον προορισμό των Μετέωρων καθώς και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τριπόλεως.
Σημαντική επίσης παρουσία έχουν η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής και η Πανελλήνια Ένωση Κάμπινγκ. Η έκθεση προβάλλει ως «τιμώμενες περιοχές» τους προορισμούς της Κω, της Λέσβου, της Σάμου και της Χίου με γευσιγνωσίες παραδοσιακών προϊόντων, διανομή ενημερωτικού υλικού και άλλες στοχευμένες ενέργειες.

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η συμμετοχή στο Grecka Panorama τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και εταιρειών από τον ιδιωτικό τομέα. Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά: Costa Navarino, Aldemar Hotels & Resorts, Louis Hotels, Blue Gr, Kipriotis Hotels, Esperia Hotels, Porto Carras, Pap Hotels, Acrotel, Blue Lagoon, Filoxenia Group of Hotels, Ionian Hotels, Messonghi Beach Holiday Resort, Kontokali  Bay Resort & Spa, Aeolos Beach, και πολλοί άλλοι από τον κλάδο της φιλοξενίας, αλλά και γραφεία τουρισμού όπως Ambotis, Kefi Tours, Vima Travel, Zorpidis Travel αλλά και ελληνικά προϊόντα όπως η ΕΑΣ Νάξου, κα.

Δυναμική, επίσης, παρουσία στην έκθεση ετοιμάζει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού μαζί με την ΕΤΑΠ Αγίας Νάπας και την ΕΤΑΠ Αμμοχώστου.

Την έκθεση στηρίζουν και συμμετέχουν με περίπτερα, οι μεγαλύτεροι tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα:
ITAKA, TUI, NECKERMANN, GRECOS, RAINBOW TOURS, MOUZENIDIS TRAVEL, WEZYR CORAL HOLIDAYS, FLY.PL, BEST REISEN, NET HOLIDAYS, EASY TRAVEL, 7SILANDS.

Η έκθεση Grecka Panorama I Cypr τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.

Για περισσότερες πληροφορίες στην διοργανώτρια εταιρία North Events, τηλ. 210 9713281, email: info@north-e.com, website: www.panoramagreece.com.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.