Αρχική Βραβεία Το Aristi Mountain Resort + Villas ένα Ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο στην κορυφή...

Το Aristi Mountain Resort + Villas ένα Ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο στην κορυφή της Ευρώπης

Το Aristi Mountain Resort + Villas κατέκτησε το βραβείο Luxury Hideaway Resort στην Ευρώπη

 ARISTI_WORLD_LUXURY_AWARD_COVERΜια κορυφαία πανευρωπαϊκή διάκριση κατέκτησε το πολυβραβευμένο mountain resort Aristi Mountain Resort + Villas, στην Αρίστη Ζαγορίου.
Το Aristi βραβεύτηκε ως το «Luxury Hideaway Resort» της Ευρώπης, από τα World Luxury Hotel Awards, έναν από τους  ARISTI_WORLD_LUXURY_AWARDσημαντικότερους θεσμούς παγκοσμίως. Η ψηφοφορία που διήρκησε αρκετούς μήνες, ανέβασε το resort στην κορυφή της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία δίδονται με την ψήφο του παγκόσμιου κοινού. H τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο Hοng Kong.

AMR_Houses_010Ο ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort + Villas κ. Βασίλης Ιωσηφίδης σημείωσε με αφορμή τη διάκριση του ξενοδοχείου: «Το Ζαγόρι αποτελεί ένα αληθινό καταφύγιο που δημιούργησε η φύση και αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Ωστόσο εκτός Ελλάδας παραμένει ακόμη σχετικά άγνωστο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέραμε μέσω της φιλοξενίας που παρέχουμε στο Aristi Μοuntain Resort + Villas να συμβάλουμε ώστε η περιοχή αυτή να αναδειχτεί περισσότερο στο παγκόσμιο κοινό. Η διάκριση στα World Luxury Hotel Awards αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής. Από την πλευρά μας δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε.  Πρόσφατα διαφοροποιήσαμε το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν στην περιοχή με την προσθήκη τριών βιλών ενώ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τόσο νέες επενδύσεις, όσο και νέες παγκόσμιες συνεργασίες».

Η πανευρωπαϊκή επιβράβευση του Aristi Mountain Resort + Villas έρχεται μετά από σειρά σημαντικών διεθνών και εθνικών διακρίσεων, όπως το Χρύσο Βραβείο στην κατηγορία «Εμπειρία Επισκέπτη», από τα Tourism Awards. Επιπλέον, το ξενοδοχείο έχει διακριθεί ως «το καλύτερο παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα» από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller, ενώ είναι μέλος της οικογένειας των Small Luxury Hotels of the World και του Ζagori Excellence Network (ZEN) του πρώτου ιδιωτικού δικτύου επιχειρήσεων στην Ελλάδα για την προώθηση μιας περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.