Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Ηράκλειο το AIDA BELLA

Στο Ηράκλειο το AIDA BELLA

heraklion_aida Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 για πρώτη φορά (όγδοο maiden call για το 2015) το κρουαζιερόπλοιο “AIDA BELLA” της εταιρείας ” AIDA CRUISES” με 2.300 επιβάτες και 646 μέλη πληρώματος. Στο λιμάνι κατέπλευσαν επίσης την ίδια μέρα το κρουαζιερόπλοιο “MSC SINFONIA” της εταιρείας “MSC CRUISES” με 1.850 επιβάτες και 646 μέλη πληρώματος καθώς επίσης και το κρουαζιερόπλοιο “CELESTYAL OLYMPIA” της εταιρείας “CELESTYAL CRUISES” με 884 επιβαίνοντες και 540 μέλη πληρώματος το οποίο πραγματοποιούσε το τελευταίο ταξίδι του για την χρονιά αυτή στο λιμάνι του Ηρακλείου.
heraklion_aida_2Οι επισκέπτες έτυχαν θερμής υποδοχής με παρουσίαση παραδοσιακών χορών του τόπου μας και ακουσμάτων Κρητικής παραδοσιακής μουσικής. Εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου & Δ/ντος Συμβούλου Ο.Λ.Η. Α.Ε., κ. Ιωάννη Μπρα, πραγματοποιήθηκε με τον πλοίαρχο του “AIDA BELLA”, κ. David Adrian, στο πλοίο όπου και έλαβε χώρα παράδοση αναμνηστικών δώρων και πλακετών. Στον πλοίαρχο του “MSC SINFONIA ” ένα μικρό δέντρο ελιάς δωρίθηκε ως ένδειξη καλών σχέσεων και συνεργασίας ενώ αναμνηστικό δώρο αποδόθηκε στον πλοίαρχο του “CELESTYAL OLYMPIA” με τη συνοδεία ευχών για ανανέωση των συναντήσεων για την επόμενη χρονιά.
heraklion_aida_3Ακόμα, να σημειωθεί ότι την Τετάρτη  28 Οκτώβρη, το κρουαζιερόπλοιο “SILNER WIND” της εταιρείας  “SILVERSEA CRUISES”, μιας εταιρείας υψηλών προδιαγραφών, κατέπλευσε έκτακτα στο λιμάνι μας το οποίο και παρέμεινε από τις 13.00 έως τις 20.00. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μόλις τεσσάρων ωρών, ο Οργανισμός για μια ακόμα φορά ενεργοποίησε άμεσα τις διαδικασίες και τον μηχανισμό υποδοχής του κρουαζιερόπλοιου, ακόμα και σε ημέρα αργίας, καταφέρνοντας να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα παρόλο που ειδοποιήθηκε αργά για την συγκεκριμένη άφιξη.
heraklion_aida_4Το τελευταίο Σάββατο για αυτόν τον γεμάτο κρουαζιερόπλοια μήνα Οκτώβρη στο λιμάνι μας αναμένονται να προσεγγίσουν περίπου 3.820 επισκέπτες κρουαζιέρας με τα κρουαζιερόπλοια “MSC OPERA” και “ROTTERDAM” ενώ ακολουθεί ο Νοέμβρης με περίπου 28.400 αναμενόμενους επισκέπτες, νούμερο αρκετά σημαντικό για χειμερινό μήνα πράγμα που αποδεικνύει ότι οι προσπάθειες της Διοίκησης για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποδίδουν καρπούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.