Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρουσία της αν. Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά στο αναπτυξιακό forum της ΕΟΑΕΝ...

Παρουσία της αν. Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά στο αναπτυξιακό forum της ΕΟΑΕΝ στη Ζάκυνθο

Zakynthos10-10-15Η αν. Υπουργός Οικονομίας  Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συμμετείχε στο forum  «Προοπτικές ανάπτυξης τουρισμού των Ελληνικών νησιών – Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Καινοτομία» του ΕΟΑΕΝ το οποίο οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Ζακύνθου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου .
Η κα Κουντουρά στην εναρκτήρια ομιλία της  αναφέρθηκε στα θετικά πρόσημα του Ελληνικού τουρισμού για φέτος καθώς και στους βασικούς στόχους της τουριστικής πολιτικής για τα επόμενα έτη. Τέλος ζήτησε από τα Επιμελητήρια και τους φορείς τις προτάσεις τους ώστε να ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό της στρατηγικής  και των κάθετων δράσεων για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.
Στη συνέχεια η κα Υπουργός , είχε συναντήσεις  με το Δήμαρχο Ζακύνθου κο Π. Κολοκοτσά καθώς και με εκπροσώπους των Ενώσεων Ξενοδόχων, της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.