Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης «απογειώνεται» με τα φτερά της Ellinair

Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης «απογειώνεται» με τα φτερά της Ellinair

4th_Imimarathonios_ThessalonikisEllinairΗ ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία του ελληνικού Ομίλου Εταιρειών Mouzenidis Group υποστηρίζει ενεργά το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Θεσσαλονίκης ως Επίσημος Χορηγός.
Ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, υποδέχθηκε την εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να αποκτήσει ηγετική θέση στο χώρο των αερομεταφορών, επισημαίνοντας:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δύο φορείς που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην κοινωνία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προβάλουν και να διαφημίσουν τη Θεσσαλονίκη σε όλες τις χώρες τις οποίες αγκαλιάζουν τα φτερά της Ellinair. Στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ξεκινούμε μία γόνιμη συνεργασία, η οποία θα απογειώσει τόσο την εταιρεία όσο και τη διοργάνωσή μας».

ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ELLINAIR

H αεροπορική εταιρεία Ellinair είναι ο ελληνικός αερομεταφορέας που έχει ως βάση τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Αποτελεί μέλος του ελληνικού Ομίλου Εταιρειών Mouzenidis Group.

Ίδρυση της εταιρείας:
Το Φεβρουάριο του 2013, βασιζόμενος στην πολυετή εμπειρία της επιτυχημένης συνεργασίας με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, ο Όμιλος Εταιρειών Mouzenidis Group επέκτεινε σημαντικά τους τομείς δραστηριότητας του με την δημιουργία της δικής του αεροπορικής εταιρείας, της Ellinair με σκοπό την αύξηση της τουριστικής δραστηριότητας του Ομίλου.

Προσωπικό της Ellinair:
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο ιπτάμενο, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό που εξασφαλίζει την μεταφορά των επιβατών με ασφάλεια και άνεση. Οι αεροσυνοδοί της εταιρείας που εξυπηρετούν τους επιβάτες, διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και χειρίζονται άπταιστα την ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα που είναι και επίσημες γλώσσες του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO). Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας κατέχει όλα τα διεθνή πιστοποιητικά για την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Ασφάλεια, συνέπεια, υψηλό επίπεδο ποιότητας:
Η ασφάλεια και το υψηλό επίπεδο ποιότητας στην μεταφορά των επιβατών επιβεβαιώνονται με το γεγονός ότι ο στόλος των αεροσκαφών της Ellinair πέρασε από αυστηρούς έλεγχους λειτουργίας και τεχνικής συντήρησης.

Ο Ellinair ανταποκρίνεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και βασιζόμενη στη πλούσια παράδοση του Ομίλου Εταιρειών Mouzenidis Group παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση.

Περιβαλλοντική πολιτική:
Όλη μαζί η διοίκηση, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, έχουμε την πεποίθηση ότι η περιβαλλοντική πολιτική της εταιρείας εκφράζει την κουλτούρα και τη δέσμευση μας για την τήρηση των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων, την καθιέρωση και επίτευξη μετρήσιμων στόχων για το περιβάλλον, την ευαισθητοποίηση κάθε εμπλεκόμενου μέρους προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης μας και προαγωγής του επιπέδου της περιβαλλοντικής μας συμπεριφοράς του τμήματος Part 145, μέσω του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης που εφαρμόζουμε σε εναρμόνιση με το πρότυπο ISO 14001.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.