Home Ειδήσεις στα Ελληνικά «Οδύσσεια» η Ελληνική θεατρική παρουσία στα πλαίσια της EXPO MILANO 2015

«Οδύσσεια» η Ελληνική θεατρική παρουσία στα πλαίσια της EXPO MILANO 2015

Expo_Milano_2015_Greek_standΗ Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Μιλάνο, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελλάδος», παρακολούθησε στις 22 Οκτωβρίου 2015, μετά από σχετική πρόσκληση, την παράσταση «Οδύσσεια» στο Teatro Piccolo της πόλης.
Πρόκειται για την εξαιρετική Eλληνική παράσταση που παρουσιάστηκε στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου τη χειμερινή περίοδο 2012-2013, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως μετά στο Piccolo Teatro του Μιλάνου αποσπώντας το βραβείο καλύτερης παράστασης από το εξωτερικό που παρουσιάστηκε στην Ιταλία το 2013 και στο πλαίσιο της Expo 2015 εντάχθηκε εκ νέου στο φετινό του πρόγραμμα.

Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι που η πρωτότυπη αυτή παράσταση στην ελληνική γλώσσα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και οι συντελεστές της αποθεώνονται κάθε μέρα από το κοινό στο ιστορικό ιταλικό θέατρο.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.