Αρχική Airlines News Η AEGEAN φιλοξένησε στην Ελλάδα την ετήσια συνάντηση του «Share Your Experience...

Η AEGEAN φιλοξένησε στην Ελλάδα την ετήσια συνάντηση του «Share Your Experience (SYE)»

Η AEGEAN φιλοξένησε στην Ελλάδα την ετήσια συνάντηση του «Share Your Experience (SYE)»Την ετήσια συνάντηση του «Share Your Experience (SYE) Working Group» φιλοξένησε φέτος η Ελλάδα με πρωτοβουλία της AEGEAN, το διάστημα 14-16 Οκτωβρίου 2015, με τη συμμετοχή ορισμένων από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς, όπως Lufthansa, Emirates Airlines, Alitalia, Japan Airlines, EasyJet, Austrian Airlines, AirFrance και Etihad Airways.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των Αεροπορικών Εταιρειών και η συζήτηση για θέματα εκπαίδευσης στον ανθρώπινο παράγοντα και τη συμπεριφορά των πληρωμάτων (Human Factors). Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή επιχειρησιακών εμπειριών που διευρύνουν τις βέλτιστες μεθόδους και  τεχνικές εκπαίδευσης σε θέματα ανθρώπινου παράγοντα πιλότων και πληρωμάτων καμπίνας. Η Ομάδα Εργασίας του SYE μοιράστηκε εμπειρίες και τεχνικές, ενώ έγινε συζήτηση για τα εργαλεία κατάρτισης που μπορούν να αξιοποιηθούν, καθώς και αξιολόγησή τους.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN δήλωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η AEGEAN φέτος φιλοξένησε στη χώρα μας την ετήσια συνάντηση του «Share Your Experience (SYE) Working Group». Ως μέλος της πρωτοβουλίας «Share Your Experience (SYE)», θεωρούμε προτεραιότητά μας και απολύτως αναγκαία την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών και χαιρόμαστε που έχουμε τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε εμπειρίες, προβληματισμούς και πληροφορίες για συνεχή βελτίωση με ορισμένες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς.»

Το «Share Your Experience Working Group» διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 από τις αεροπορικές εταιρίες Lufthansa, Iberia και Air France, στη Βρέμη, κι από τότε, οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση σε διάφορες πόλεις, ενώνοντας πολλές περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, προκειμένου να συζητήσουν τα κοινά θέματα που τους αφορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.