Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διοργάνωση Ημερίδων ενημέρωσης για τη νέα νομοθεσία κατάταξης...

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διοργάνωση Ημερίδων ενημέρωσης για τη νέα νομοθεσία κατάταξης των Ξενοδοχείων σε Αστέρια & Κλειδιά

image002Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή υποστήριξη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών της και του επιχειρηματικού κόσμου, διοργανώνει ΠΡΩΤΗ στην Ελλάδα πέντε ημερίδες με ελεύθερη είσοδο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο και Ιωάννινα με θέμα: «ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΑ & ΚΛΕΙΔΙΑ- ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ- ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:
Αθήνα 02/10/2015: Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα), ώρες: 10:00-15:00
Ρόδος 26/10/2015: Ξενοδοχείο Rodos Palace (Λεωφ. Τριάντων, Ιξιά) ώρες: 10:00-15:00
Ηράκλειο Κρήτης 27/10/2015: Ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa (Αμμουδάρα 714 15, Ηράκλειο), ώρες: 10:00-15:00
Θεσσαλονίκη 30/10/2015: Ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη 546 26), ώρες: 10:00-15:00
Ιωάννινα 06/11/2015: Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία (Λόφος Αγίας Τριάδας 453 33), ώρες: 10:00-15:00.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του online του registration form (δείτε εδώ: http://www.tuv-nord.com/gr/el/registration-form-1999.htm).

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η κατανόηση των απαιτήσεων / κριτηρίων κατάταξης που ορίζει η νέα νομοθεσία, ώστε η κάθε τουριστική μονάδα να περιορίσει παραλήψεις και πιθανά σφάλματα ως απόρροια της κακής ερμηνείας των κριτηρίων και να  οδηγηθεί χωρίς προβλήματα στη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας στην αιτούμενη κατάταξη. Με απλό και κατανοητό τρόπο οι επιθεωρητές του τμήματος Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα εξηγήσουν, ανά κριτήριο, την απαιτούμενη τεκμηρίωση που θα πρέπει να συγκεντρώνει η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα για να επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή της κατά την επιθεώρηση με το αντίστοιχο υποχρεωτικό ή προαιρετικό κριτήριο. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι χρονικές προθεσμίες που θέτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο να επαρκέσουν για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ενεργειών από την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι ένας από τους πρώτους  Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης- μέλος του Σ.Ε.Τ.Ε.-, ο οποίος διαπιστεύτηκε ως προς την επάρκειά του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) να διενεργεί την επιθεώρηση που είναι απαραίτητη για την κατάταξη  των ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, και τη χορήγηση της Βεβαίωσης Συνδρομής Προϋποθέσεων Κατάταξης (ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015), σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών με αριθ. 216/08-01-2015 και αριθ. 21185/13-10-2014, αντίστοιχα. Για πάνω από 20 χρόνια πρωτοπορεί στην πιστοποίηση στο χώρο του τουρισμού, διαθέτοντας έμπειρους επιθεωρητές. Έχοντας επιθεωρήσει έως σήμερα περισσότερα από 300 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη χώρα μας βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και διεθνών ή εθνικών προτύπων, αποδεικνύει την ηγετική της θέση στις πιστοποιήσεις του τουριστικού κλάδου, ενώ τα πιστοποιητικά της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναγνωρίζονται παγκοσμίως από όλους τους tour operators.

Εμφατική αναγνώριση της προόδου και της επιτυχίας αυτής αποτελεί το γεγονός ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει στην Ελλάδα, έχει οριστεί ως το κέντρο χάραξης στρατηγικής για όλο το TÜV NORD GROUP παγκοσμίως για τα θέματα της επιθεώρησης στον τουριστικό κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.