Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεταφέρονται λόγω εκλογών οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΟΠΑΝΔΑ

Μεταφέρονται λόγω εκλογών οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΟΠΑΝΔΑ

AthensΟ Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) ενημερώνει το κοινό ότι λόγω των επικείμενων εκλογών (20/9), το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα» τροποποιείται από 10 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου η προγραμματισμένη συναυλία της Χορωδίας του Οργανισμού στα Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών μεταφέρεται στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ύψος αγάλματος Μακρυγιάννη) στις 7μ.μ.

Η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας στο πλαίσιο του 5ου Πανελλήνιου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου μεταφέρεται από τα Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού στις 8μ.μ.

Η θεατρική παράσταση «Γέρμα» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Κ. Πατησίων στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού μεταφέρεται από το Σάββατο 19/9 το Σάββατο 12/9 στις 8μ.μ.

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας αποκτά νέες ημερομηνίες διεξαγωγής, από 23/9 έως 4/10, όπως και το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 25/9 έως 11/10. 

Η συναυλία “Giuseppe Verdi: I due Foscari” της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Οργανισμού στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού μεταφέρεται από την Πέμπτη 24/9 την Τετάρτη 30/9 στον ίδιο χώρο στις 8μ.μ.

Αναβάλλονται οι συναυλίες της σειράς «Νέα σημεία πολιτισμού στην πόλη» το Σάββατο 12/9 στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, την Τρίτη 15/9 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με τη Big Band, την Τετάρτη 16/9 στην πλατεία Αγ. Παύλου με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και τη Χορωδία, καθώς και το Σάββατο 19/9 στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου με τη Big Band.

Επίσης, αναβάλλονται η συναυλία της Big Band «Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της πόλης» στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου  και η σειρά εκδηλώσεων «Δράσεις Πολιτισμού στο Πάρκο 2015» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, το Athens Gardens Festival (11 – 13/9) και το “Philosophy Walk” (18 – 20/9) θα πραγματοποιηθούν το 2016.

Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού:Καπανέως & Ιωαννίνων, σταθμός Μετρό: Σεπόλια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800 ή να επισκεφτούν το www.opanda.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.