Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία...

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματός της.

genimataΚατά τη διάρκεια της συνάντησης με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται του ελληνικού τουρισμού.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε σήμερα εδώ στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, την κυρία Γεννηματά. Το Ξ.Ε.Ε. ως σύμβουλος της πολιτείας για θέματα τουρισμού θεωρεί καθήκον του να ενισχύει τους φορείς της πολιτείας στην προσπάθειά τους άσκησης της τουριστικής πολιτικής. Για εμάς η σημερινή επίσκεψη της προέδρου είναι μια δικαίωση. Δικαίωση διότι ο τουρισμός πλέον είναι στο επίκεντρο της πολιτικής και κοινωνικής συζήτησης, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσει να παίξει το ρόλο του στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Κάναμε μια πολύ σημαντική και χρήσιμη συζήτηση. Ακούσαμε πολλές καινοτόμες ιδέες και προτάσεις από την Πρόεδρο και τους συνεργάτες της. Ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν τόσο αυτές όσο και άλλες προτάσεις να εφαρμοστούν για να μπορέσει ο τουρισμός να καταλάβει τη θέσει που επιθυμεί στις κυριότερες τουριστικές αγορές του κόσμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.