Αρχική Αεροπορικά Νέα Το νέο ταξιδιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας Mouzenidis Travel με προορισμό τη Σμύρνη!

Το νέο ταξιδιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας Mouzenidis Travel με προορισμό τη Σμύρνη!

Mouzenidis_Thessaloniki_Smyrni_2015PC Τις νέες προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές με προορισμό τη Σμύρνη παρουσίασε η εταιρεία Mouzenidis Travel στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στην αίθουσα “Δίας”, τη Πέμπτη 10/09/2015.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας, και τίμησαν με την παρουσία τους η Υποπρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κα Nalan Akakça, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων των τουριστικών πρακτορείων της Βόρειας Ελλάδας.

Η «Μαγική Σμύρνη» είναι το πρώτο τουριστικό πακέτο 4 ημερών που παρουσίασε ο κ. Δημήτρης Γκαζίας, Υπεύθυνος Πωλήσεων της εταιρείας Mouzenidis Travel για την Τουρκική αγορά, το οποίο περιλαμβάνει γνωριμία με την πόλη και τις ιδιαίτερες γειτονιές της, τα μνημεία και τα παζάρια της, καθώς και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Έφεσος και η Πέργαμος. Και για όσους διαθέτουν λίγο περισσότερο χρόνο, το δεύτερο τουριστικό πακέτο με τίτλο «7 εκκλησιές της Ιωνίας» διάρκειας 5 ημερών, προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν και άλλες περιοχές, όπως η Λαοδικεία, η Ιεράπολη (Παμουκαλέ), η Φιλαδέλφια και οι Σάρδεις. Και οι δύο επιλογές υπόσχονται εικόνες και εμπειρίες που σαγηνεύουν, πάντα με τη φροντίδα και την ποιότητα που εγγυάται ο Όμιλος Μουζενίδη.

Οι εκδρομές υλοποιούνται με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη με την Ellinair, την αεροπορική εταιρεία του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιεί τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια για Σμύρνη, από τις 24 Σεπτεμβρίου, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

PC_Mouzenidis_Thessaloniki_Smyrni_2015Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Σταύρος Δαλιάκας, Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair, μίλησε για το όραμα και την πολιτική της εταιρείας και αναφέρθηκε τόσο στα επιτυχημένα αποτελέσματα της θερινής περιόδου για τα δρομολόγια εσωτερικού, τα οποία σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλό συνολικό δείκτη πληρότητας που ξεπέρασε το 72% σε μόλις 3 μήνες λειτουργίας, όσο και στους χειμερινούς προορισμούς της Ellinair σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε συσχέτιση με τους προορισμούς εξωτερικού, ο κ. Γιάννης Χαρατσίδης ως Senior Outgoing Manager της εταιρείας Mouzenidis Travel, αναφέρθηκε στη νέα οργανωμένη εκδρομή 8 ημερών για Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, καθώς και στη νέα δυνατότητα σχεδιασμού αποκλειστικών εξατομικευμένων εκδρομών στη Ρωσία, με τις πτήσεις της Ellinair και με διάρκεια από 3 έως 8 ημέρες.

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Ιόλη Χαρατσίδου, Υπεύθυνη του τμήματος Aviation της εταιρείας Mouzenidis Travel, η οποία, αναφερόμενη στην εισαγωγή της ομιλίας της στα πολυάριθμα τμήματα και τις εταιρείες του Ομίλου, υπογράμμισε την ισχύ και το δυναμισμό που τον χαρακτηρίζουν.

Η νέα σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη με απευθείας δρομολόγιο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και αναδεικνύει τη φιλοσοφία του Ομίλου, ο οποίος πορεύεται με βασικό άξονα την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, ενισχύοντας ταυτόχρονα το πλέον νευραλγικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.