Αρχική Αεροπορικά Νέα Οι πτήσεις της Germanwings και της Eurowings για το καλοκαίρι του 2016...

Οι πτήσεις της Germanwings και της Eurowings για το καλοκαίρι του 2016 είναι διαθέσιμες για κράτηση

Οι πτήσεις της Germanwings και της Eurowings για το καλοκαίρι του 2016 είναι διαθέσιμες για κράτηση/ Προγραμματίστε τώρα τις Ευρωπαϊκές και διηπειρωτικές σας πτήσεις μεταξύ 27 Μαρτίου και 29 Οκτωβρίου της επόμενης χρονιάς, σε προνομιακές τιμές

GermanwingsEUROWINGS_travelling_7Το πρόγραμμα πτήσεων για την καλοκαιρινή περίοδο της επόμενης χρονιάς είναι έτοιμο. Οι πτήσεις που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες της οικογένειας Wings, την Eurowings και την Germanwings, μεταξύ 27 Μαρτίου και 29 Οκτωβρίου της επόμενης χρονιάς, είναι τώρα διαθέσιμες για κράτηση – απλώς επισκεφθείτε το www.germanwings.com ή το www.eurowings.com για περισσότερες πληροφορίες.
Για πρώτη φορά, οι ταξιδιώτες που κανονίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για την επόμενη χρονιά, μπορούν να κλείσουν τις υπερατλαντικές τους πτήσεις με τη Eurowings και τις Ευρωπαϊκές τους πτήσεις με τη Germanwings. Στο πρόγραμμα της Germanwings προστέθηκε και το νέο δρομολόγιο μεταξύ Κολονίας/Βόννης και Μπόντρουμ, του καλοκαιρινού θέρετρου στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2016 για τις δύο αεροπορικές εταιρείες, τη Eurowings και τη Germanwings, προσφέρει κατά μέσο όρο περισσότερες από 3.500 πτήσεις την εβδομάδα και περισσότερες από 100.000 πτήσεις συνολικά κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σεζόν. Το μεγαλύτερο μέρος των πτήσεων πραγματοποιείται από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ με περισσότερες από 17.000 αναχωρήσεις, ακολουθεί η Κολονία/Βόννη με περισσότερες από 13.000 αναχωρήσεις ενώ και οι δύο αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν 7.500 αναχωρήσεις από Βερολίνο/Τεγκέλ για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η οικογένεια Wings θα προσφέρει περισσότερες από 16 εκατομμύρια θέσεις για την καλοκαιρινή περίοδο 2016 δίνοντας δυνατότητα πολλών επιλογών πτήσεων για περισσότερες από 250 διαδρομές.

Οι οπαδοί των φθηνών πτήσεων μπορούν να αξιοποιήσουν τώρα την ευκαιρία των ιδιαίτερα ελκυστικών προσφορών της Eurowings για υπερατλαντικούς προορισμούς. Προσφέρει τη δυνατότητα κρατήσεων για καλοκαιρινές πτήσεις από Κολονία/Βόννη προς Μπανγκόκ και Πουκέ στην Ταϋλάνδη (δύο φορές την εβδομάδα στον κάθε προορισμό), προς Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (τρεις φορές την εβδομάδα), στο Βαραντέρο της Κούβας (δύο φορές την εβδομάδα), στο Puerto Plata (κάθε Σάββατο) και στην Punta Cana στη Δομινικανή Δημοκρατία (τρεις φορές την εβδομάδα). Παρόλο που οι υπερατλαντικές πτήσεις της Eurowings αναχωρούν από την Κολονία/Βόννη, υπάρχουν βολικές πτήσεις ανταπόκρισης από πολλά άλλα αεροδρόμιο της Γερμανίας και της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα από Αμβούργο, Βερολίνο/Τεγκέλ, Δρέσδη, Λονδίνο, Βιέννη και Ζυρίχη.
 
Ένα ακόμα νέο δρομολόγιο προς την Τουρκία προσφέρει η Germanwings το επόμενο καλοκαίρι: από τις 5 Ιουνίου 2016 το αεροδρόμιο Milas-Bodrum θα συνδέεται με την Κολονία/Βόννη σε τακτική βάση κάθε Κυριακή. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τη Δυτική Ρηνανία-Βεστφαλία στις 4:40 π.μ. (GMT+2/τοπική ώρα Γερμανίας). Η πτήση επιστροφής αναχωρεί από τη νοτιοδυτική Τουρκία, επίσης κάθε Κυριακή, στις 9.10 π.μ. τοπική ώρα (GMT+3) και φτάνει στην Κολονία/Βόννη στις 12:50 (GMT+2/τοπική ώρα Γερμανίας). Το Μπόντρουμ βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και διαθέτει εντυπωσιακή ακτογραμμή με νησάκια, χερσονήσους και κόλπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.