Αρχική Αεροπορικά Νέα Κυρώσεις σε ρωσικές αεροπορικές εταιρείες, από την Ουκρανία

Κυρώσεις σε ρωσικές αεροπορικές εταιρείες, από την Ουκρανία

airport_BoryspilΟι ρωσικές αεροπορικές εταιρίες στις οποίες έχουν επιβληθεί κυρώσεις θα απαγορευτεί να πραγματοποιούν δρομολόγια προς την Ουκρανία από τις 25 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε τη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας.

Νωρίτερα, η ουκρανική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει τους περιορισμούς που θα επιβληθούν στις ρωσικές εταιρείες οι οποίες έχουν μπει στη “μαύρη λίστα” των κυρώσεων.

 
“Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ουκρανίας ξεκίνησε να ενημερώνει τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες που βρίσκονται στον κατάλογο των κυρώσεων ότι δεν θα τους δίνεται η άδεια να πραγματοποιούν πτήσεις προς ουκρανικές πόλεις αφού ξεκινήσει η χειμερινή περίοδος των πτήσεων”, στις 25 Οκτωβρίου, ανέφερε η ανακοίνωση.
 
Ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας Μαξίμ Σοκόλοφ από την πλευρά του προειδοποίησε ότι η Μόσχα θα αναγκαστεί να λάβει αντίμετρα εάν επιβληθούν κυρώσεις στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
 
Η απόφαση της ουκρανικής κυβέρνησης εντάσσεται στο πλαίσιο των κυρώσεων που επιβάλλονται στη Ρωσία, την οποία το Κίεβο κατηγορεί ότι στηρίζει τους αυτονομιστές αντάρτες στις ανατολική Ουκρανία.
 
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.