Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair, προγραμματίζει μία επιπλέον πτήση στη σύνδεση Χανίων-Αθήνας εν όψει των...

Η Ryanair, προγραμματίζει μία επιπλέον πτήση στη σύνδεση Χανίων-Αθήνας εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου

chania airportΗ Ryanair, ανακοίνωσε μία επιπλέον προγραμματισμένη πτήση στη σύνδεση Χανίων-Αθήνας, την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, ώστε να συνδράμει στην μετακίνηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς την πρωτεύουσα ενόψει των εκλογών. Η Ryanair θα προγραμματίσει τρείς πτήσεις στο δρομολόγιο Χανιά-Αθήνα την ημέρα των εκλογών, με πτήσεις από την Κρήτη να πραγματοποιούνται στις 06.40,15.10 και 20.55 και από την Αθήνα στις 08.05,13.45 και 22.20.
Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν να κάνουνε κράτηση για την επιπλέον πτήση στην σύνδεση Χανιά-Αθήνα για την ημέρα των εκλογών μέσω της ιστοσελίδας  Ryanair.com, και παράλληλα να αναμένουνε περισσότερες αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες μας καθώς διανύουμε το δεύτερο έτος του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα αναδείξει καινούργια ιστοσελίδα και εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών καθώς και ψηφιακές καινοτομίες όπως το ‘δέσμευσε τον ναύλο’.
 
Ο Robin Kiely, διευθυντής  επικοινωνίας της Ryanair δήλωσε:
 
“Λόγω της υψηλής ζήτησης, αυξάνουμε τις πτήσεις μεταξύ Χανίων-Αθήνας από 2 σε 3 την ημέρα για την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εκλογών. Η διπλή καθημερινή σύνδεση μας από την Κρήτη προς την Αθήνα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους ΄Έλληνες και  καθώς μια τόσο σημαντική ημέρα πλησιάζει, η Ryanair προσθέτει μία επιπλέον πτήση από ώστε να διευκολύνει τους Έλληνες ψηφοφόρους.
 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι η τελευταία από μία σειρά ενεργειών ενόψει της καμπάνιας “Η Ελλάδα Συνεχίζει να Πετάει” σε συνέχεια της προσφοράς των ναύλων μας από 4.99€  τον Ιούλιο,  η οποία είχε τεράστια θετική ανταπόκριση. Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να είναι βέβαιοι πως η Ryanair παραμένει αφοσιωμένη στα σχέδια ανάπτυξής της για την Ελλάδα και θα συνεχίσει να συμβάλλει στον Ελληνικό τουρισμό με τους Έλληνες συνεργάτες της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.