Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa και η Rimowa έλαβαν το βραβείο καινοτομίας “Best Baggage Initiative”

Η Lufthansa και η Rimowa έλαβαν το βραβείο καινοτομίας “Best Baggage Initiative”

Η ηλεκτρονική «ετικέτα αποσκευών» ενισχύει την ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία

Lufthansa-BoardingΚατά τη διάρκεια του συνεδρίου της αεροπορικής βιομηχανίας “FTE – Future Travel Experience” που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, η Lufthansa και η Rimowa βραβεύτηκαν από κοινού με το βραβείο “Best Baggage Initiative” για τη νέα «Ηλεκτρονική Ετικέτα Rimowa». Η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων εξυπηρετεί την αναγνώριση των εταιρειών για τις πρωτοποριακές τους ιδέες και πρωτοβουλίες που δημιουργούν μια πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας τιμά τις πιο καινοτόμες, φιλόδοξες και επιτυχημένες πρωτοβουλίες αλλά και οργανισμούς.
Η «Ηλεκτρονική Ετικέτα Rimowa» αποτελεί την πρώτη ψηφιακή και πλήρως ολοκληρωμένη mobile λύση για τις αποσκευές και κάνει το αεροπορικό ταξίδι με αποσκευές πιο άνετο, γρήγορο και ασφαλές. Την ώρα που η συνήθης πρακτική στον κλάδο των αερομεταφορών σήμερα περιλαμβάνει ακόμα τη σήμανση των αποσκευών με χάρτινη ετικέτα, οι επιβάτες της Lufthansa θα είναι σύντομα σε θέση να κάνουν check-in στις αποσκευές τους από το σπίτι τους ή εν κινήσει, μέσω του Lufthansa App χρησιμοποιώντας την «Ηλεκτρονική Ετικέτα Rimowa». Με ένα μόνο κλικ θα μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα από την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασής τους που βρίσκεται στο smartphone τους στην αποσκευή τους που θα είναι εξοπλισμένη με την «Ηλεκτρονική Ετικέτα Rimowa», μέσω Bluetooth. Τα δεδομένα της αποσκευής θα εμφανίζονται αμέσως στη μονάδα δεδομένων που θα είναι ενσωματωμένη στην αποσκευή. Το μόνο που χρειάζεται για την αποσκευή που θα έχει κάνει check-in με αυτόν τον τρόπο είναι να τοποθετηθεί στον ιμάντα αποσκευών στα ειδικά γκισέ Lufthansa Baggage Drop Off. Η Lufthansa θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα παρέχει αυτή την υπηρεσία στους επιβάτες της.

Η ηλεκτρονική μονάδα που θα προβάλει τα δεδομένα της αποσκευής είναι στο ίδιο μέγεθος και σχήμα με τις σημερινές χάρτινες ετικέτες. Οι σημαντικές πληροφορίες προστατεύονται από υγρασία, ζέστη, χαμηλές θερμοκρασίες, συγκρούσεις και κλυδωνισμούς και δεν μπορούν να χαθούν.

Το λανσάρισμα της «Ηλεκτρονικής Ετικέτας Rimowa» αναμένεται στις αρχές της επόμενης χρονιάς, μετά την ολοκλήρωση και την αξιολόγηση της δοκιμαστικής φάσης που εφαρμόστηκε πρόσφατα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.