Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανδρεάδης: Επιτακτική ανάγκη το αποτέλεσμα των εκλογών να δώσει μια Κυβέρνηση ικανή...

Ανδρεάδης: Επιτακτική ανάγκη το αποτέλεσμα των εκλογών να δώσει μια Κυβέρνηση ικανή και αποφασισμένη

Celestyal Cruises

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕΜε αφορμή τις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οφείλουμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα, υπευθυνότητα και συμμετοχή τις επικείμενες εκλογές. Το έργο της νέας Κυβέρνησης θα είναι κρίσιμο και δύσκολο. Πρέπει να εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα και να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την παραγωγική δομή της χώρας και να προτάξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, που θα δώσουν νέα ώθηση στην οικονομία μας. Ο Τουρισμός, όπως απέδειξε για ακόμα μια χρονιά, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κλάδους που θα συνεχίσει να συμβάλλει δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι επιτακτική ανάγκη το αποτέλεσμα των εκλογών να δώσει μια Κυβέρνηση ικανή και αποφασισμένη να υλοποιήσει άμεσα, με σταθερότητα και τόλμη, τα επόμενα βήματα που θα επαναφέρουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και θα ξαναδώσουν στον Ελληνικό λαό την αισιοδοξία του για το μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.