Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Olive Garden Bar & Restaurant «Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»

Olive Garden Bar & Restaurant «Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»

«Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»
Olive Garden Bar & Restaurant
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Olive_GardenΤο Olive Garden Bar & Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, επιστρέφει την Πέμπτη 06 Αυγούστου ανανεωμένο με μια υψηλή avant-garde αισθητική και πλήρως ανακαινισμένο.
Έχοντας ως βασικό στοιχείο το λευκό μάρμαρο Διονύσου, η ανακαινισμένη βεράντα του Olive Garden Bar & Restaurant εναρμονίζεται με την πόλη της Αθήνας, χαρίζοντας μία ευρύτερη οπτική θέα του λεκανοπεδίου με πρωταγωνιστές τον βράχο της Ακρόπολης και τον λόφο του Λυκαβηττού.

Την αρμονία των γραμμών έρχονται να ενισχύσουν οι γαστρονομικές προτάσεις του Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιλήρα, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα, προσφέροντας μία πανδαισία γεύσεων και εικόνων.

Το μοναδικής αισθητικής bar που έχει δημιουργηθεί, προσφέρει σε μια hip & chic ατμόσφαιρα εμπνευσμένα και απολαυστικά cocktails συνδυασμένα με ποιοτική μουσική.

Το μενού του Olive Garden Bar & Restaurant, βασίζεται εξ ολοκλήρου σε προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας προσεκτικά επιλεγμένα, δημιουργώντας ένα ταξίδι γεύσεων & αισθήσεων, «Ένα ταξίδι… Made in Greece».

Tip: Το ΤΙΤΑΝΙΑ παρέχει δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3326000
www.titania.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.