Αρχική Αεροπορικά Νέα Η βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία GOL (G3) συμμετέχει στο BSP της Ελλάδας

Η βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία GOL (G3) συμμετέχει στο BSP της Ελλάδας

Aπό την DISCOVER THE WORLD θα αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα η GOL 

GOL-airΗ GOL, Linhas Aéreas Inteligentes S.A. είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Λατινική Αμερική, προσφέροντας περίπου 900 καθημερινές πτήσεις σε 73 προορισμούς, 17 από τις οποίες είναι διεθνείς προς Νότια Αμερική, Καραϊβική και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η GOL διαθέτει ένα νέο, μοντέρνο στόλο από αεροσκάφη Boeing 737-700 και 737-800 Επόμενης Γενιάς (NG), τα πιο ασφαλή και αποδοτικά και με μέσο όρο ηλικίας τα 7,5 έτη. Η GOL επί του παρόντος έχει interline agreement με 79 αεροπορικές εταιρείες.
Η GOL ιδρύθηκε το 2001 με στόχο να προσφέρει αεροπορικά ταξίδια στη Βραζιλία και σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική σε ανταγωνιστικούς ναύλους. Η στρατηγική της να επιδιώκει κερδοφόρα ανάπτυξη μέσω του μοντέλου χαμηλού κόστους με υψηλής ποιότητας υπηρεσίας πελατών επιτρέπει στην Εταιρεία να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές.

Η Εταιρεία μετέφερε 37.7 εκατομμύρια επιβάτες το 2014. Για να κτίσει αυτή τη παράδοση επιτυχίας και ανάπτυξης, η Εταιρεία βασίζεται σε περίπου 16.354 υπαλλήλους. Εκτός από τη μεγάλη, κερδοφόρα ανάπτυξη και επέκταση  σε αγορές για το αεροπορικό ταξίδι, ένα άλλο χαρακτηριστικό της ιστορίας της GOL είναι η χρήση της τεχνολογίας. Η Εταιρεία επαναστάτησε στο Βραζιλιάνικο τομέα πολιτικής αεροπορίας επικεντρώνοντας τις πωλήσεις της στο Internet και συστήνοντας το έξυπνο web-based check-in, καθώς επίσης ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε όλη τη διαδικασία check-in εφικτή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η Εταιρεία παραμένει επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και βελτίωση των προιόντων και υπηρεσιών της με επενδύσεις σε δραστηριότητες, συστήματα και διαδικασίες, καθώς και στο λανσάρισμα προιόντων όπως το GOL+ για όλα τα εγχώρια δρομολόγια στη Βραζιλία, προσφέροντας επιπλέον άνεση και μία καλύτερη εμπειρία εν πτήσει. Ως αποτέλεσμα, η GOL έχει το μεγαλύτερο αριθμό A-seal θέσεων (πρότυπο κατάταξης της ANAC, National Civil Aviation Agency – Βραζιλία)
Η GOL έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό καθυστερήσης πτήσεων, μόνο 6%, χάρη στις συνεχείς βελτιώσεις που γίνονται στη διαδικασία check-in. Το website της GOL επιτρέπει στους επιβάτες μια ευκολότερη και πιο γρήγορη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.
Οι μετοχές της GOL είναι εισηγμένες στον NYSE και στον Bovespa.
Η GOL ανακοινώνει ότι στην Ελλάδα θα αντιπροσωπεύεται
από την DISCOVER THE WORLD
Τηλέφωνο: 2109600942, 2109652300
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κύπρου 151, 164 51, Αργυρούπολη
Email: info@discovertheworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.