Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη η νέα Υπουργός Τουρισμού

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη η νέα Υπουργός Τουρισμού

Alkistis_ProtopsaltiΗ κυρία Πρωτοψάλτη θα είναι η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού, στην υπηρεσιακή κυβέρνηση υπο την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές και είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ή Άλκηστις Σεβαστή Αττικιουζέλ, αλλιώς, ίσως και να αποτελεί ένα από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για να ηγηθεί ενός τόσο πολύ σημαντικού υπουργείου.

Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, η πρόταση στην Αλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο με τον οποίο έχουν σχέση από παλιά.

Αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου μία ημέρα μετά την ορκωμοσία της θα παραχωρήσει συναυλία, που είχε ήδη προγραμματιστεί,στο πλαίσο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, στον Τύμβο Μαραθώνα.

Η συναυλία θα έχει ελεύθερη είσοδο για τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος στο facebook ενημερώνει πως : «Η καλή μου φίλη και Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Άλκηστις Πρωτοψάλτη και εγώ σας καλούμε όλους το Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου σε μια συναυλία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας κάνει την τιμή να προσφέρει σε όλους μας στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου….».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.