Αρχική Βραβεία Η Weber Shandwick Βραβεύτηκε με Ασημένιο Stevie Award

Η Weber Shandwick Βραβεύτηκε με Ασημένιο Stevie Award

Στο Κορυφαίο Πρόγραμμα Βραβείων Επιχειρήσεων στον Κόσμο

Stevie Award SilverΗ Weber Shandwick Athens βραβεύθηκε με ασημένιο Stevie Award, στο πλαίσιο του 12ου ετήσιου προγράμματος των International Business Awards.

Κατηγορία: Communications or PR
Καμπάνια της Χρονιάς, Τravel and Tourism: Ασημένιο (silver)
Πελάτης: Airfasttickets
Καμπάνια: «Ομορφαίνεις τη ζωή μου»

Οι νικητές των βραβείων Stevie αναδείχθηκαν από το μέσο όρο των βαθμολογιών περισσότερων από 200 υψηλόβαθμων διευθυντικών στελεχών παγκοσμίως, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης από το Μάιο ως τις αρχές Αυγούστου.

Τα International Business Awards είναι το κορυφαίο πρόγραμμα βραβείων επιχειρήσεων στον κόσμο. Όλοι οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις σε παγκόσμια κλίμακα –δημόσιες και ιδιωτικές, κερδοσκοπικές και μη κερδοσκοπικές, μεγάλες και μικρές- μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους. Στα IBAs του 2015 οι συμμετέχοντες προέρχονταν από περισσότερα από 60 κράτη.

Έχοντας λάβει το προσωνύμιό τους από την ελληνική λέξη «εστεμμένος», τα βραβεία Stevie θα παρουσιαστούν στους νικητές σε ένα επίσημο γκαλά στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton, στο Τορόντο του Καναδά, στις 23 Οκτωβρίου 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.