Αρχική Αεροπορικά Νέα Turkish Airlines: Εξαιτίας των απρόβλεπτων οικονομικών εξελίξεων αναγκαστήκαμε να διακόψουμε την έκδοση...

Turkish Airlines: Εξαιτίας των απρόβλεπτων οικονομικών εξελίξεων αναγκαστήκαμε να διακόψουμε την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων

turkish_airlinesΠροσωρινή λέει η Turkish Airlines η απόφαση για την διακοπή της έκδοσης εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων. Η Turkish Airlines προέβη στις απαραίτητες ενέργειες στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα. Η Turkish Airlines, ως μία από τις εταιρείες που διέκοψαν την έκδοση εισιτηρίων μέσω ελληνικών tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων, αναγκάστηκε να λάβει αυτή την προσωρινή απόφαση εξαιτίας των απρόβλεπτων οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Τα γραφεία μας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Αθήνα (Λεωφόρος Ποσειδώνος 77, Άλιμος) καθώς και το γραφείο μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στη διάθεση των επιβατών μας για έκδοση εισιτηρίων.

Η ελληνική αγορά αποτελεί μια βασική προτεραιότητα για την Turkish Airlines, ενώ στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας εντάσσεται η ενίσχυση της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και η ανάδειξή της ως διεθνή τουριστικό προορισμό. Άλλωστε, μόλις πριν από μερικές ημέρες η Turkish Airlines, με αδιάλειπτη παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 68 χρόνια, επιβεβαίωσε τη σταθερή της συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού ενισχύοντας το δρομολόγιο Athens-Istanbul από 3 σε πτήσεις 4 ημερησίως, και αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα των πτήσεων, προσθέτοντας, για πρώτη φορά στα ελληνικά της δρομολόγια, ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 777. Συνδέοντας την Ελλάδα με 276 προορισμούς σε 110 χώρες, η εταιρεία θα συνεχίσει να αποτελεί «γέφυρα» της χώρας με τις μεγάλες τουριστικές αγορές της Ασίας καθώς και με τους Έλληνες που ζουν στις Η.Π.Α και τον Καναδά.

Ελπίζουμε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ξεπεράσουν τελικά αυτή τη δύσκολη περίοδο και θα επανέλθουν στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης. Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα, ενισχύοντας τον εισερχόμενο τουρισμό και συνδέοντας τη χώρα με τον υπόλοιπο κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.