Αρχική Βραβεία Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hospitality Forum & Awards 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hospitality Forum & Awards 2015

Oi nikites ksenodoxoi twn vraveiwn Greek Hospitality Awards 2015 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Hospitality Forum & Awards που διοργάνωσε η Ethos Media SA και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Elena KountouraΗ κα. Έλενα Κουντουρά, Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού από το βήμα του Hospitality Forum & Awards 2015 μίλησε για την εθνική στρατηγική που έχει χαράξει η ελληνική κυβέρνηση και την ανάγκη για αγαστή συνεργασία ιδιωτών, stakeholders και θεσμικών οργάνων με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού σε μείζονα παράγοντα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Η Υπουργός στάθηκε στην αναγκαιότητα να υπάρξει ένα ενιαίο εθνικό Brand που μαζί με την κωδικοποίηση της νομοθεσίας μέσα από προδιαγραφές και κριτήρια θα θωρακίσει τον ελληνικό τουρισμό από παραλείψεις και τυχόν κενά και θα συμβάλλουν στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας, καθιστώντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν όχι απλά ανταγωνιστικό αλλά ασυναγώνιστο.

Υπογραμμίζοντας τα πεδία πάνω στα οποία θα στηριχθεί η ελληνική κυβέρνηση αναφέρθηκε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από 85 στις 215 μέρες, στην προσπάθεια ανάπτυξης του λεγόμενου εναλλακτικού τουρισμού (θαλάσσιου, ιατρικού, ιαματικού, γαστρονομικού), στην συνεργασία Περιφέρειας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα στηρίζουν την πραγματική οικονομία, θέτοντας ως προτεραιότητα τον σεβασμό στον Άνθρωπο και την Αειφορία.

Alexandros VasilikosΣτο πλαίσιο του Hospitality Forum πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η απονομή των βραβείων Hοspitality Awards 2015. Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτά αποτέλεσε να έχουν όλα τα ξενοδοχεία ή οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων της χώρας, το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εργασίες του Forum παρακολούθησαν πάνω από 250 ενδιαφερόμενοι μέσα στην αίθουσα και πάνω από 1.000 διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής live streaming από την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://hospitality.ethosevents.eu/el.
Στο συνέδριο έγινε χρήση της web-app εφαρμογής CONFERIENCE
Το Conferience.com είναι μια web-app εφαρμογή, μέσω browser κινητού, tablet ή υπολογιστή προσφέροντας ζωντανή διάδραση μεταξύ των συνέδρων και των ομιλητών. Με το Conferience δίνεται η δυνατότητα για ζωντανή αποστολή ερωτήσεων, προβολή ατζέντας, χορηγών και αξιολόγηση του συνεδρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.