Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Goldcar εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων με 4 γραφεία...

Η Goldcar εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων με 4 γραφεία σε Ρόδο, Κρήτη και Αθήνα

Λειτουργία γραφείου στη Ρόδο και επενδυτικό πλάνο ύψους 19 εκατ. ευρώ για το 2016
 
Goldcar_logoΗ Goldcar, κορυφαία εταιρεία στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία, εισέρχεται στην ελληνική αγορά και επενδύει στην Ελλάδα, με στόχο την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων για τους επισκέπτες της χώρας.  
 
Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα στο νησί της Ρόδου, έναν από τους κατεξοχήν τουριστικούς προορισμούς, ανοίγοντας το 1ο της γραφείο μόλις πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο του νησιού. Με βάση το άμεσο επενδυτικό της πλάνο, τον Ιούλιο, η Goldcar θα ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, μέσω της λειτουργίας 3 ακόμα γραφείων στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην Αθήνα, απασχολώντας συνολικά 40 εργαζομένους.
 
Η στρατηγική απόφαση της Goldcar για είσοδο στην ελληνική αγορά αποδεικνύει τη δέσμευση και την εμπιστοσύνη της στη χώρα και στις προοπτικές ανάπτυξης που διέπουν έναν από τους μεγαλύτερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.
 
Σημειώνεται ότι το 2016, η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει 19 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της δραστηριότητάς της στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.