Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γαλάζια Σημαία στη παραλία της Δασιάς

Γαλάζια Σημαία στη παραλία της Δασιάς

Unknown Unknown-1Για ακόμη μία χρονιά η παραλία της Δασιάς στην Κέρκυρα, εκεί όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία CORFU CHANDRIS HOTEL & VILLAS και DASSIA CHANDRIS HOTEL & SPA, βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της, με τη “Γαλάζια Σημαία”.
Η “Γαλάζια Σημαία” είναι διεθνές βραβείο ποιότητας και απονέμεται διεθνώς από το 1987, στις ακτές και μαρίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

H “Γαλάζια Σημαία” πιστοποιεί με τον πλέον αναγνωρισμένο τρόπο την καθαριότητα, την υποδομή και τις εγκαταστάσεις της ακτής, αλλά κυρίως την ασφάλεια και την άνεση των λουόμενων.

Στην τελετή ανύψωσης, παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων, κος Μανώλης Παπαδάκης, καθώς και πολλοί από τους πελάτες των ξενοδοχείων.

Σημειώνεται ότι η παραλία των Ξενοδοχείων ΧΑΝΔΡΗ βραβεύεται ανελλιπώς τα τελευταία 23 χρόνια με το σχετικό βραβείο.

Τα ξενοδοχεία Corfu & Dassia Chandris βρίσκονται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς και διαθέτουν συνολικά 525 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν εστιατόρια, Grill House, Trattoria, μπαρ, 4 πισίνες (η μία παιδική), spa, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδα τένις, γήπεδο 5Χ5, παιδική χαρά, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ, καταστήματα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο 400 ατόμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.