Αρχική Αεροπορικά Νέα H STAR ALLIANCE ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ROUND THE WORLD...

H STAR ALLIANCE ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ROUND THE WORLD ΚΑΙ CIRCLE ΝΑΥΛΟΥΣ


Τώρα η αυτόματη τιμολόγηση είναι διαθέσιμη και από τη SABRE 


Logo_Star_AllianceΗ αεροπορική συμμαχία Star Alliance, διεύρυνε τα κανάλια διανομής της για τις κατηγορίες ναύλων της. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που είναι συνδεδεμένοι με το Παγκόσμιο Σύστημα Διανομής της Sabre (GDS) μπορούν πλέον να πραγματοποιούν κρατήσεις και να υπολογίζουν αυτόματα τους αντίστοιχους ναύλους Round the World (RTW) και Circle. Συχνά στο παρελθόν η τιμολόγηση δεν γινόταν αυτόματα λόγω των διαφόρων δρομολογίων που περιλαμβάνονται στα ταξίδια RTW.
Η Star Alliance προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ συνολικά 14 ναύλων RTW· τριών για εισιτήρια First Class, τεσσάρων για εισιτήρια Business Class και επτά για εισιτήρια Economy Class.

Ο κ. Horst Findeisen, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Star Alliance, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την Sabre με στόχο να ανοίξουμε περαιτέρω κανάλια διανομής μέσω των οποίων θα είναι εύκολη η πραγματοποίηση κρατήσεων και η τιμολόγηση των ναύλων Round the World και Circle.  Η αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο την απλοποίηση και επιτάχυνση της διεξαγωγής περίπλοκων διαδικασιών αποτελεί βασικό όφελος το οποίο μπορεί να προσφέρει μια συμμαχία.  Σε αυτή την περίπτωση, δίνουμε πλέον σε ακόμη περισσότερους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε ακόμη περισσότερες αγορές τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται εύκολα και γρήγορα στις επιθυμίες των πελατών σε ό,τι αφορά τα ταξίδια ανά τον κόσμο, τα οποία συχνά περιλαμβάνουν εξατομικευμένα και εξαιρετικά περίπλοκα δρομολόγια».

Ο κ. Harald Eisenaecher, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Sabre για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά που πλέον μπορούμε να προσφέρουμε μαζί με την Star Alliance έναν απλούστερο τρόπο για την κράτηση και την τιμολόγηση των ναύλων RTW. Επιθυμούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αγοράς για την αυτοματοποίηση αυτής της διαδικασίας και είμαστε περήφανοι που είμαστε το πρώτο Παγκόσμιο Σύστημα Διανομής (GDS) που εισήγαγε ένα νέο επιχειρηματικό πλαίσιο στον κλάδο στις αρχές του έτους. Έκτοτε, είχαμε εξαιρετικά θετική ανταπόκριση ως προς τη νέα αυτή τεχνολογία εκ μέρους των ταξιδιωτικών πρακτόρων με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αυτή η συμφωνία αποδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη του κλάδου για την αυτοματοποίηση των περίπλοκων δρομολογίων αυτού του είδους.  Αναμένουμε ότι αυτή η κίνηση θα οδηγήσει σε επιπρόσθετες κρατήσεις ναύλων RTW  από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες».

Τα τελευταία χρόνια, η Star Alliance προσπαθεί διαρκώς να απλοποιεί τη διαδικασία πραγματοποίησης κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων για τα ταξίδια RTW.

Το 2009 εγκαινίασε το εργαλείο της Star Alliance Book and Fly , το οποίο καθιστά εφικτή την διαδικτυακή κράτηση και έκδοση εισιτηρίων για τους ναύλους RTW και Circle μέσω του ιστότοπου της Star Alliance.
Παράλληλα, η Star Alliance έκανε προσπάθειες ώστε να διασφαλίσει ότι και τα κύρια συστήματα κράτησης και τιμολόγησης (GDS)  που χρησιμοποιούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα είναι σε θέση να τιμολογούν αυτόματα αυτά τα δρομολόγια.
Εκτός από τους ναύλους RTW, το δίκτυο Star Alliance προσφέρει επίσης τον ναύλο Circle Pacific Fare και πέντε Regional Airpasses.

Για τα ταξίδια RTW στην Economy Class ο ισχύων ναύλος καθορίζεται συνδυάζοντας τον συνολικό αριθμό στάσεων με τον συνολικό αριθμό μιλίων που πραγματοποιήθηκαν. Η οικονομικότερη επιλογή είναι αυτή που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν για 26.000 μίλια κατά το μέγιστο και να πραγματοποιούν από τρεις έως πέντε στάσεις. Στα ανώτερα επίπεδα μιλίων της Economy Class – 29.000, 34.000 ή 39.000 μίλια – επιτρέπεται η πραγματοποίηση 15 στάσεων κατά το μέγιστο.

Οι επιβάτες της First ή Business Class εξακολουθούν να μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 15 στάσεις. Στην Business Class τα δρομολόγια μπορούν να καλύψουν  26.000, 29.000, 34.000 ή 39.000 μίλια, ενώ στην First Class το κατώτερο επίπεδο μιλίων είναι 29.000

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΑΥΛΩΝ ROUND THE WORLD ΤΗΣ STAR ALLIANCE

Picture 15
Για μια καλύτερη αντίληψη των επιπέδων μιλίων, σημειώνεται ότι η περιφέρεια της Γης στον Ισημερινό είναι περίπου 24.901 μίλια. Οι προσφερόμενοι ναύλοι δίνουν τη δυνατότητα στον επιβάτη να επιλέξει το επίπεδο μιλίων που καλύπτει καλύτερα τις προσωπικές του ταξιδιωτικές ανάγκες. Οι ναύλοι διαφοροποιούνται από αγορά σε αγορά και κατά κανόνα αποτελούν μια πιο οικονομική λύση σε σχέση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων απλής μετάβασης από ξεχωριστές αεροπορικές εταιρείες για την κάλυψη του ίδιου δρομολογίου. Τα παιδιά ηλικίας από 2 έως 11 ετών πληρώνουν το 75% της αξίας του ναύλου ενηλίκων στην Economy class μόνο, ενώ τα βρέφη κάτω των 2 ετών που δεν καταλαμβάνουν θέση πληρώνουν το 10% του ισχύοντος ναύλου ενηλίκων σε όλες τις θέσεις.

Οι επιβάτες μπορούν να διαμορφώσουν τις δικές τους διαδρομές μέσα στα όρια μιλίων που προσφέρουν τα διάφορα επίπεδα ναύλων.  Το ταξίδι πρέπει να ξεκινά και να ολοκληρώνεται στην ίδια χώρα και κατά κανόνα να είναι προς μία κατεύθυνση, προς ανατολικά ή δυτικά, ενώ επιτρέπονται μικρές παρεκκλίσεις από τη γενική κατεύθυνση εντός της ίδιας ηπείρου.  Οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να διασχίσουν τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από μία φορά. Πρέπει να πραγματοποιούνται 24ωρες τουλάχιστον στάσεις σε 3 πόλεις κατ’ ελάχιστο και το δρομολόγιο μπορεί να περιλαμβάνει από 5 έως 15 στάσεις (ο συνολικός αριθμός στάσεων εξαρτάται από το επίπεδο του ναύλου).  Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση:   www.staralliance.com/en/fares/round-the-world-fare/.
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με εισιτήρια RTW της Star Alliance μπορούν κατά κανόνα να συγκεντρώνουν μίλια σε οποιοδήποτε από τα 19 προγράμματα τακτικών επιβατών που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες που είναι μέλη της Star Alliance#. Τα μίλια που συγκεντρώνονται συνυπολογίζονται για την αναβάθμιση σε επίπεδο Gold και Silver στην Star Alliance και μπορούν να εξαργυρωθούν με δωρεάν πτήσεις, αναβαθμίσεις κατηγορίας θέσης, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία κλπ.

Σημείωση: στο δελτίο τύπου δεν αποτυπώνεται το σύνολο των όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν για τα εισιτήρια RTW.
# Η συγκέντρωση μιλίων υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις κάθε μεμονωμένου προγράμματος τακτικών επιβατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.