Αρχική Αεροπορικά Νέα Σε Νέα γραφεία η Gulf Air στην Αθήνα

Σε Νέα γραφεία η Gulf Air στην Αθήνα

Gulf AirΑυτόν το μήνα, η Gulf Air, εγκαινίασε το νέο της γραφείο πωλήσεων στην Αθήνα.

Το σύγχρονο γραφείο πωλήσεων βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο κέντρο της Αθήνας, σε μικρή απόσταση από την Πλατεία Συντάγματος. Με πλήρως ανακαινισμένους και ειδικά σχεδιασμένους χώρους, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών, τα γραφεία της Gulf Air διαθέτουν εξειδικευμένα τμήματα και προσωπικό, ώστε να διαχειρίζονται τόσο την έκδοση εισιτηρίων και τις πωλήσεις, όσο και να απαντούν σε οποιαδήποτε ερώτηση του κοινού.
 
Το γραφείο πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας βρίσκεται στη διεύθυνση
Φιλελλήνων 34 & Αμαλίας 30, ΤΚ 10558 Αθήνα, Ελλάδα.
Ωράρια λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00– 17:00, και Σάββατο 09:00 – 13:00.
Η πρόσβαση είναι εύκολη είτε με αυτοκίνητο, είτε με μέσα μαζικής μεταφοράς.  
 
Η Gulf Air εκτελεί 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από τον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα  gulfair.com, ή μέσω του Διεθνούς Τηλεφωνικού Κέντρου της Gulf Air που λειτουργεί σε 24-ωρη βάση (Worldwide Contact Centre) καλώντας στο (+30) 210-322-0851. Εναλλακτικά μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους γραφεία της Gulf Air ή στα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά πρακτορεία.
 

Σχετικά με την Gulf Air
Η Gulf Air, εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ξεκίνησε τα δρομολόγια της το 1950, και εξελίχθηκε σε μία από τις εμπορικότερες αεροπορικές εταιρείες της Μέσης Ανατολής. Σήμερα η Gulf Air αποτελεί έναν κολοσσιαίο αερομεταφορέα που πετάει σε 43 πόλεις, 24 χώρες και τρεις ηπείρους. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πτήσεων στη Μέση Ανατολή, με διπλές ημερήσιες πτήσεις σε πάνω από 10 περιφερειακές πρωτεύουσες, που ξεκινούν από τη βάση της στον Διεθνή Αερολιμένα του Μπαχρέιν. Η Gulf Air εκτελεί τα δρομολόγια της με στόλο που αποτελείται από 28 σύγχρονα αεροσκάφη ευρείας και μικρότερης ατράκτου. Γνωστή για την παραδοσιακή αραβική φιλοξενία, που επιβεβαιώνεται από τα φιλικά επιχειρηματικά προϊόντα, η Gulf Air έχει δεσμευτεί να είναι ηγέτιδα δύναμη του κλάδου και να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που αντανακλούν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των επιβατών.
 
Η Gulf Air συνδέει το Μπαχρέιν με τον υπόλοιπο κόσμο και ως εκ τούτου αποτελεί βασικό, εθνικό περιουσιακό στοιχείο, και κεντρικό πυλώνα της οικονομίας, ο οποίος συνεισφέρει στη σταθερή οικονομική ανάπτυξη του Βασιλείου.
 
Η Gulf Air ήταν ο Επίσημος Χορηγός του 2015 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX καθώς και Επίσημος Αερομεταφορέας του Bahrain International Airshow 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.