Αρχική Αθλητικά Το 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Bug στις Σπέτσες

Το 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Bug στις Σπέτσες

Bug Boat_2  SpetsesΤο 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Bug διοργανώνεται στις Σπέτσες από το Ναυτικό Όμιλο Σπετσών (Ν.Ο.ΣΠ.)

Bug Boat_3Το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών τύπου Bug θα διοργανώσει ο Ναυτικός  Όμιλος Σπετσών (Ν.Ο.ΣΠ.) στις Σπέτσες, το διάστημα 9-12/7/2015. Για πρώτη φορά, ένα αθλητικό γεγονός τέτοιου μεγέθους ανατίθεται σε νεοσύστατο Όμιλο.Οι ιστιοδρομίες θα λαβουν χωρα στο διαυλο των Σπετσων, μπροστά απο την παραλια του Αγ. Μαμμα, ανάλογα με τις συνθήκες των ανέμων.

Bug Boat_1Νεαροί αθλητές από 7 έως 17 ετών, θα εκπροσωπήσουν Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους από όλη την Ελλάδα και θα αγωνιστούν για τον πρωτο εθνικο τιτλο της κλασης BUG της Ελληνικης Ιστιοπλοικης Ομοσπονδιας. Μέσα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα, στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος αλλά και η προώθηση των νέων στον αθλητισμό.

Για τις Σπέτσες και τους Σπετσιώτες, η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή λόγω της ναυτικής παράδοσης του νησιού. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 ο Ναυτικός Όμιλος Σπετσών (Ν.Ο.ΣΠ.), με στόχο τη μετάδοση της αγάπης για τη θάλασσα στους νέους και την ανάδειξη της ελληνικής ναυτοσύνης και των ναυταθλητικών ιδεωδών.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.