Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ALC ενισχύει το portfolio της με αεροσκάφη Airbus ευρείας ατράκτου &...

Η ALC ενισχύει το portfolio της με αεροσκάφη Airbus ευρείας ατράκτου & μονού διαδρόμου

A321-SHARKLET_ALC_
A321
A320-SHARKLET_ALC_
A320

Γνωστή εταιρία leasing υπογραφή για ένα Α350-900 και 4 αεροσκάφη A320  

Στο 51ο International Paris Air Show, η εταιρία Air Lease Corporation (NYSE: AL), με έδρα το Λος Άντζελες , ανακοίνωσε παραγγελία για επιπλέον Airbus  ευρείας ατράκτου & μονού διαδρόμου (1 A350-900, 1 A321ceo και 3 A320ceo* ) για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για σύγχρονα αεροσκάφη Airbus, υψηλής απόδοσης και υψηλής οικονομικότητας στα καύσιμα ».
Συμπεριλαμβανόμενα και της σημερινής ανακοίνωσης, το portfolio της ALC, αποτελείται από ένα σύνολο 262 αεροσκαφών, από τα οποία τα 66 είναι ευρείας ατράκτου (15 A330ceo, 25 A330neo, 21 A350-900, 5 A350-1000) και 196 μονού διαδρόμου (30 A320ceo, 31 A320neo, 26 A321ceo, 109 A321neo).

«Σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται, η ALC είναι πλήρως επικεντρωμένη στο να ταξιδεύει τους πελάτες της με τα πιο σύγχρονα, τεχνολογικά προηγμένα και οικονομικά αποδοτικά αεροσκάφη, που συμπεριλαμβάνει το Α320 Family και A350 XWB, δήλωσε ο Steven F. Udvar-Házy, Air Lease Corporation’s Chairman and Chief Executive Officer. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη στενή συνεργασία μας με την Airbus τα τελευταία έτη, η οποία οδήγησε στο επιτυχή λανσάρισμα των A330neo και A321LR. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα καινοτόμα αεροσκάφη θα μεγιστοποιήσουν  τις λειτουργίες αποδόσεις, για τις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, χάρη στην αξιοπιστία τους, συνδυάζοντας την οικονομία και την εξαιρετική άνεση της καμπίνας.

«Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε κορυφαίες εταιρίες leasing, όπως την ALC, να επανέρχονται με παραγγελίες για επιπλέον Airbus αεροσκάφη ευρείας ατράκτου και μονού διαδρόμου για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών τους, οι οποίοι ζητούν προϊόντα που  προσφέρουν οικονομικές τιμές και υψηλά πρότυπα για την άνεση των επιβατών σε όλες τις κατηγορίες, ” είπε ο John Leahy, Airbus Chief Operating Officer, Customers. “«Εμείς όχι μόνο ακούμε τους πελάτες μας στην προσπάθειά μας για την καινοτομία αλλά και επιδιώκουμε την ενεργό συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία. Αυτό αποδεικνύεται με τα τελευταία τύπου αεροσκάφη μας, ευρείας ατράκτου και μονού διαδρόμου  υψηλή αποδοτικότητα στα καύσιμα, τα A330neo και A321LR, που παρουσιάστηκαν σε στενή συνεργασία με την ALC. “

Το A350XWB είναι Airbus »όλα τα νέα μεσαίου μεγέθους μεγάλης εμβέλειας οικογένεια αεροσκαφών και το τελευταίο μέλος της οικογένειας οδηγούν widebody του κατασκευαστή. Η XWB A350 είναι πιο σύγχρονη και αποτελεσματική αεροσκαφών στον κόσμο στην κατηγορία του μεγέθους της και θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την εμπειρία πτήσης για τους επιβάτες, η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας για τις αεροπορικές εταιρείες.

Το A320 είναι το πιο δημοφιλές μονού διαδρόμου αεροσκάφος του κόσμου, με περισσότερες από 11.700 παραγγελίες έως σήμερα και περισσότερα από 6.500 αεροσκάφη να έχουν παραδοθεί. Χάρη στη μεγάλη καμπίνα του, όλα τα αεροσκάφη του Α320 Family προσφέρουν την καλύτερη άνεση σε όλες τις θέσεις (18″ τα καθίσματα της Airbus). Το νεότερο «μέλος» του Α320 Family, το A320neo, ενσωματώνει νέα γενιά κινητήρων και Sharklets (μηχανισμός στην άκρη των φτερών) που εξασφαλίζουν συνολικά 15% στην εξοικονόμηση καυσίμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.