Αρχική Αεροπορικά Νέα To Πρώτο A350 XWB για την TAM

To Πρώτο A350 XWB για την TAM

A350_XWB_TAM_02Το πρώτο A350-900 για την TAM Airlines προχωρεί ικανοποιητικά στην τελική γραμμή συναρμολόγησης (FAL) στην Τουλούζη της Γαλλίας, με την ένταξη των φτερών, το οριζόντιο και κατακόρυφο επίπεδο της ουράς, το κύριο σύστημα προσγείωσης και του κώνου της ουράς  στην άτρακτο.

Το A350 XWB είναι κατασκευασμένο από 70%  προηγμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων  53% σύνθετων υλικών και ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες, παρέχοντας επιπλέον απόδοση για τις αεροπορικές εταιρείες.

Ειδικότερα, τα φτερά έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης, μορφοποιούνται, και αλλάζουν το σχήμα τους για τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση κατά τις διάφορες φάσεις της πτήσης.

Αυτό συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών CO2 κατά 25 % σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά ανταγωνιστικών αεροσκαφών.

Η TAM θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Αμερική που θα πετάξει το A350 XWB και ο τέταρτος αερομεταφορέας στον κόσμο συνολικά. Η παράδοση του πρώτου A350 XWB ΤΑΜ έχει προγραμματιστεί για το τέλος του τρέχοντος έτους. Η TAM έχει συνολικά 27 A350 XWB σε παραγγελία.

Το A350 XWB είναι η τελευταία προσθήκη στην ηγετική σειρά αεροσκαφών ευρείας ατράκτου της Airbus .  που προσφέρουν  στους πελάτες σημαντική μείωση κόστους, λόγω της μειωμένης κατανάλωσης  καυσίμων. Το νέο μεσαίου μεγέθους, μεγάλης εμβέλειας A350 XWB έχει άτρακτο από ίνες άνθρακα & φτερά και θέτει νέες προδιαγραφές που αφορούν την άνεση των επιβατών, την σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα στο κόστος.
Μέχρι το τέλος του Απριλίου 2015, το A350 XWB είχε αποκτήσει  780 παραγγελίες από 40 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.