Αρχική Αεροπορικά Νέα To πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN βραβεύτηκε ως “Up and coming / Program...

To πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN βραβεύτηκε ως “Up and coming / Program of the year” στα Freddie Awards 2015

2015_Freddie_Awards_1
Η κ. Μαρίνα Βάλβη, Head of Loyalty Marketing και η κ. Λίλη Κωστόγιαννη, Head of Loyalty Product & Air Partnerships κατά την απονομή των βραβείων Freddie Awards 2015, στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Το βραβείο του «Up and coming / Program of the year» για τη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης-Αφρικής, κέρδισε το πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean κατά την απονομή των βραβείων Freddie Awards 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Στην ψηφοφορία, που διεξήχθη όπως κάθε χρόνο από τα μέλη των προγραμμάτων πιστότητας του ταξιδιωτικού κλάδου από όλο τον κόσμο, στο διάστημα 15 Φεβρουαρίου – 31 Μαρτίου, συμμετείχαν φέτος 3,2 εκ. μέλη.
Freddie Awards 2Το βραβείο «Up and coming program of the year» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος και απονέμεται, βάση των ψήφων της κατηγορίας «Program of the year», στα προγράμματα που έχουν την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ αυτών που έχουν ψηφιστεί από το 2% με 10% των ψηφοφόρων. Στόχος είναι η ανάδειξη των δυναμικά ανερχόμενων προγραμμάτων πιστότητας ανά γεωγραφική περιοχή παγκοσμίως.   

Επιπλέον, το Miles+Bonus της Aegean αναδείχθηκε στους τέσσερις φιναλίστ σε τρεις ακόμα κατηγορίες, από το σύνολο 25 εταιρειών που συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία. Εκτός, λοιπόν, από την κατηγορία «Up and Coming / Program of the Year» όπου το Miles+Bonus της Aegean απέσπασε το πρώτο βραβείο, ήταν υποψήφιο στις παρακάτω κατηγορίες για την Ευρώπη/Αφρική:
Best Customer Service
Best Elite Program και
Program of the Year.
 
Τα Freddie Awards είναι από τα πιο σημαντικά βραβεία στον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς προκύπτουν από ψηφοφορία των ίδιων των μελών των προγραμμάτων πιστότητας. Στόχος της απονομής τους είναι να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους οι επιβάτες που κάνουν συχνά πτήσεις, επιβραβεύοντας και τιμώντας τη δραστηριότητα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, που μετρά περισσότερα από 300 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Τα Freddie Awards θεσπίστηκαν το 1988 από το περιοδικό Inside Flyer και τον Randy Peterson κι ονομάστηκαν έτσι προς τιμήν του Sir Freddie Laker.
 
Σχετικά με το θέμα η κ. Χαρά Νταλέκου, Διευθύντρια Marketing της AEGEAN, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Aegean η απονομή του πρώτου βραβείου Freddie «Up and coming / Program of the year» που απέσπασε το πρόγραμμα Miles+Bonus. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Miles+Bonus που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Αισθανόμαστε ότι η επιδίωξή μας να ανταποδίδουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μέλη μας, επιβραβεύεται. Στόχος μας παραμένει να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας πάντα την ικανοποίηση κάθε επιβάτη μας. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις, επιδιώκοντας να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις προσδοκίες του κοινού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.