Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τριήμερη προωθητική εκδήλωση για την Ικαρία

Τριήμερη προωθητική εκδήλωση για την Ικαρία

Τριήμερη Προωθητική εκδήλωση για την προβολή της Ικαρίας,
στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα.

Ikaria_Την Πέμπτη 28/05/2015 και ώρα 11:00 π.μ., στην Πλατεία Συντάγματος, θα ξεκινήσει το τριήμερο mini event στα πλαίσια του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ».
Η προωθητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Αθήνας για το διάστημα 28-29-30 Μαΐου, από τις 11:00 έως και τις 15:00.
Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η ανάδειξη της Ικαρίας ως ιδανικός τουριστικός προορισμός, αξιοποιώντας τα φυσικά πλεονεκτήματα και τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα. Η κατάλληλα διαμορφωμένη και πρωτότυπη κινητή μας μονάδα, θα διανέμει στους διερχόμενους προωθητικό υλικό για την Ικαρία.
Το έργο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013», είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει αναθέτουσα αρχή το Δήμο Σάμου, αφορά δε στην υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής του νησιού όπως η δημιουργία προωθητικών υλικών, η διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας Δημοσιογράφων και tour operators, καθώς και η διοργάνωση προωθητικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και στην Ικαρία.  
Η υλοποίηση δράσεων προώθησης και προβολής, έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ΙΚΑΡΙΑΣ, ως Τουριστικού Προορισμού τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.