Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστα Ψευδιώτη στον Δήμαρχο...

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστα Ψευδιώτη στον Δήμαρχο Δράμας

Cyprus_DramaΜε αφορμή την έκθεση φωτογραφίας “Κύπρος στο Γύρισμα του 20ου Αιώνα” που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Δράμας, το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Κυπρίων Ν. Δράμας, ο Γενικός Πρόξενος κ. Κώστας Ψευδιώτης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 στο γραφείο του στο Δημαρχείο Δράμας.
Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος Δράμας συζήτησε με τον Γενικό Πρόξενο θέματα συνεργασίας του Δήμου Δράμας με την Κυπριακή Δημοκρατία.
Επίσης θέματα αδελφοποιήσεων, εμπορικών και τουριστικών συνεργασιών και  ανταλλαγής τεχνογνωσίας.
Ο Δήμαρχος Δράμας ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόξενο κ. Ψευδιώτη και αμφότεροι δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν τα θέματα τα οποία συζήτησαν.
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοργάνωση της έκθεσης και δήλωσε πως ο Δήμος Δράμας θα είναι δίπλα στους αδερφούς μας Κυπρίους.
Επίσης ενημερώνουμε πως η έκθεση θα φιλοξενηθεί από την Τρίτη 12 Μαΐου έως την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Φουαγέ του Δημαρχείου Δράμας, με ώρες λειτουργία από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.