Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη της κας Μαρίας Γιαννακάκη (Πρώην Βουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς) στο Δήμαρχο Δράμας

Επίσκεψη της κας Μαρίας Γιαννακάκη (Πρώην Βουλευτής Δημοκρατικής Αριστεράς) στο Δήμαρχο Δράμας

Dimos_Dramas_1 (Custom) Dimos_Dramas_3 (Custom)Το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 η πρώην Βουλευτής Β’ Πειραιώς κα. Μαρία Γιαννακάκη με μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας.
Η κα. Γιαννακάκη πλαισιωμένη από τον κ. Χατζηγεωργίου Παναγιώτη – Γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αβραμίδη Κωνσταντίνο – Αναπληρωτής Γραμματέας Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας και Πολιτευτής και οι κα. Ανδρεάδου Κατερίνα και Αβραμίδης Νικόλαος – Μέλη της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Δράμας, ενημερώθηκαν για ζητήματα του Δήμου Δράμας και γενικότερα για θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος συζήτησε επί μακρών με τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο Δράμας όπως η έλλειψη προσωπικού, η μείωση πόρων από την κεντρική κυβέρνηση, καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως η Περιφερειακή Διαχείριση των απορριμάτων, η ΠΝΔ για τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ και πολλά άλλα θέματα.
Η κα. Γιαννακάκη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρων για την πόλη μας και εξέφρασε την επιθυμία να την επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version