Αρχική Βραβεία Ανακήρυξη του Δημάρχου Δράμας ως Επίτιμο Μέλος της Οργάνωσης ΕΑΟ – ΕΣΕΑ

Ανακήρυξη του Δημάρχου Δράμας ως Επίτιμο Μέλος της Οργάνωσης ΕΑΟ – ΕΣΕΑ

Ανακήρυξη του Δημάρχου Δράμας ως Επίτιμο Μέλος της Οργάνωσης ΕΑΟ – ΕΣΕΑ και απονομή Αναμνηστικού Μεταλλίου Τιμής για τις υπηρεσίες του στην Πατρίδα και τον Δήμο της Δράμας

Dimos_Dramas (Custom)Dimos_Dramas_4 (Custom)Τη Πέμπτη 21/05/2015 το Προεδρείο της ΕΑΟ – ΕΣΕΑ Αν. Μακεδονίας και Θράκης, αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο Α΄ κ. Τσακιρίδη Σάββα, τον Αντιπρόεδρο Β΄ και Ταμία κ. Γεωργιάδη Νικόλαο και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Βογέα Ιωάννη, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο Χριστόδουλο, τον οποίον ανακήρυξε, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, Επίτιμο Μέλος της Οργάνωσης και του απένειμε Αναμνηστικό Μετάλλιο Τιμής για τις υπηρεσίες του στην Πατρίδα, τον Δήμο της Δράμας και την Οργάνωση.

Το Συμβούλιο ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δράμας για το γεγονός ότι ο Δήμος Δράμας είναι πάντοτε συμπαραστάτης στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής υπέρ των Πεσόντων και Εκτελεσθέντων προγόνων μας, οι οποίοι έδωσαν τις ζωές τους για να παραμείνει η περιοχή μας Ελεύθερη και Ελληνική.

Ο Δήμαρχος Δράμας, από τη μεριά του, ευχαρίστησε τα μέλη του Συμβουλίου για την Τιμή που του επιφύλαξαν και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος της Δράμας θα βρίσκεται πάντοτε κοντά στις Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής υπέρ των Πεσόντων προγόνων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.