Αρχική General Στο λιμάνι του Ηρακλείου Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαΐου 2015 τα...

Στο λιμάνι του Ηρακλείου Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαΐου 2015 τα κρουαζιερόπλοια Princess Emerald της Princess Cruises και Oriana της P&O Cruises International

Celestyal Cruises

 OLI_port_Cruise_boats-2015-7Στο λιμάνι του Ηρακλείου Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Μαΐου 2015, κατέπλευσαν με τα κρουαζιερόπλοια Princess Emerald της Princess Cruises και Oriana της  P&O Cruises International περίπου 5.500 επισκέπτες.
OLI_port_Cruise_boats-2015OLI_port_Cruise_boats-2015-2   Οι επισκέπτες απόλαυσαν τη μπάντα του Δήμου Ηρακλείου σε αγαπημένες ερμηνείες μουσικής από γνωστές ταινίες και μιούζικαλ, ένα καλωσόρισμα που είχε επιμεληθεί ο ΟΛΗ και ο κ. Μπρας.  
Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν, επίσης, στα πλοία όπου και έλαβε χώρα παράδοση αναμνηστικών δώρων και πλακετών.
OLI_port_Cruise_boats-2015-3Οι επιβάτες και οι πλοίαρχοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που έτυχαν γεγονός πολύ σημαντικό για το λιμάνι μας, μιας και σε κάθε πρώτη προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου σε νέο λιμένα (maiden call) πραγματοποιείται βαθμολόγησή του από τους αξιωματικούς, το πλήρωμα και τους επιβαίνοντες του πλοίου, γεγονός που καθορίζει την γνώμη των εταιρειών κρουαζιέρας και τη μετέπειτα επιλογή του λιμανιού για επόμενες προσεγγίσεις.
OLI_port_Cruise_boats-2015_6Ο κ. Μπρας στις δηλώσεις του τόνισε ότι υπόσχεται να συνεχίσει το σημαντικό έργο της Διοίκησης των τελευταίων ετών παρέχοντας υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικών υπηρεσιών, να υλοποιεί σύγχρονες πρακτικές, παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις και σχεδιασμούς στον τομέα της κρουαζιέρας στα πλαίσια της προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος τα οποία επιδιώκουν να εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και όλους τους μόνιμους ή περιοδικούς χρήστες του λιμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.