Αρχική Εκπαίδευση Μεγάλα Ρωσικά Ιατρικά Κέντρα στην Αθήνα για συνεργασία στον τομέα του ιατρικού...

Μεγάλα Ρωσικά Ιατρικά Κέντρα στην Αθήνα για συνεργασία στον τομέα του ιατρικού τουρισμού

Elitour_May_2015Ρωσική αποστολή αποτελούμενη από ιδιωτικά ιατρικά κέντρα υποδέχτηκε την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Η αποστολή επισκέπτεται την Ελλάδα για την διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας προβαίνοντας σε στοχευμένες επισκέψεις σε ιατρικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που δόμησαν το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Μόσχας σε συνεργασία με την ELITOUR (Greek Medical Tourism Counsil).
 
Στην επίσημη υποδοχή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Δήμας καλωσόρισε την ρωσική αποστολή, αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου και ευχήθηκε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Ο Πρόεδρος της ELITOUR / Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ Dr. Γεώργιος Σταματίου με την σειρά του καλωσορίζοντας  την ρωσική αποστολή έκανε λόγο για τον ρόλο της ELITOUR και τις δυνατότητες του Ομίλου ΙΑΣΩ. Εκτενέστερη αναφορά στον ρόλο της ELITOUR αλλά και στις δυνατότητες ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα,  πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Goldair και μέλος Δ.Σ. ELITOUR κ. Τάκης Μελέτης.
 
Τέλος, ο Επικεφαλής της Ρωσικής Αποστολής, Πρόεδρος της Ένωσης Παραγωγών Ιατρικών Προϊόντων & Υπηρεσιών και Διευθύνων Σύμβουλος του Ιατρικού Κέντρου ZAO «Ναtionalny Medical Service» κ. Oleg  Rukodayny, ευχαρίστησε το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο για την διοργάνωση της επίσκεψης και  παρουσίασε τα μέλη της αποστολής μεταξύ των οποίων: ο Mr. Kirill Ptitsyn, Γενικός διευθυντής MED CITY, η  Mrs. Olga Belous, Διευθύντρια ООО «Maroseyka Clinic» και ο  Mr. Denuts Moroga, Διευθυντής Ινστιτούτου Φυσικής Αποκατάστασης.
 
Ο κ. Oleg  Rukodayny τόνισε, μεταξύ άλλων, πως στα βασικά θέματα που ενδιαφέρουν την ρωσική πλευρά συγκαταλέγεται η  αποστολή για θεραπεία και αποκατάσταση ασθενών από τη Ρωσία και τις χώρες ΚΑΚ στον τομέα της μυοσκελετικής, του καρδιαγγειακού  συστήματος και του εγκεφαλικού επεισοδίου. Η δυνατότητα δημιουργίας ενός Ελληνορωσικού Κέντρου Αποκατάστασης στην Ελλάδα για ασθενείς από τη Ρωσία θα αποτελέσει καίριο επίσης θέμα των συζητήσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν στον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και στα ειδικευμένα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.