Αρχική Βραβεία Creta Maris 2015: Συνεχής Ανάπτυξη με Διακρίσεις & Επιτυχίες

Creta Maris 2015: Συνεχής Ανάπτυξη με Διακρίσεις & Επιτυχίες

Travelers’ Choice 2015 – Ανακαινισμένοι χώροι

Deluxe Main BuildingΣτην αρχή αυτής της πολλά υποσχόμενης και γεμάτης προκλήσεις χρονιάς, το Creta Maris συνεχίζοντας να υποστηρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμά του, ολοκλήρωσε σημαντικό μέρος του πλάνου ανακαινίσεων των χώρων του και απέσπασε σπουδαία βράβευση του Trip Advisor, το «Travelers’ Choice 2015»!

Creta Maris_Travellers Choice 2015H διάκριση του ξενοδοχείου, με τίτλο «Travelers’ Choice 2015», απονέμεται από το Trip Advisor, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, το Creta Maris υπερήφανα κατατάχθηκε στην 6η θέση μεταξύ των 25 συνολικά ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους πιο αυστηρούς κριτές, τους ίδιους τους επισκέπτες.

Η βράβευση «Travelers’ Choice 2015», όπως και όλες εκείνες οι βραβεύσεις που έχει καταφέρει να εισπράξει το ξενοδοχείο, στην πάροδο των χρόνων, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών του. Για αυτό, το ξενοδοχείο, ήδη από το 2013, έχει προβεί σε ένα συγκεντρωτικό πλάνο ανακαινίσεων. Φέτος, ολοκλήρωσε με επιτυχία, την ανακαίνιση όλων των Deluxe Main Building Rooms, όπως επίσης και του κεντρικού εστιατορίου «Cosmos». Αξίζει να σημειωθεί, πως η συνολική εικόνα των ανακαινίσεων σταδιακά παίρνει την τελική της μορφή, καθώς εκτός από τις φετινές προαναφερθείσες ανακαινίσεις, πέρυσι, ανακαινίσθηκαν όλα τα Deluxe Bungalows, ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ολοκληρωθεί όλο το πλάνο ανακαινίσεων.

Με ιστορία 40 πλέον χρόνων, το Creta Maris, συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του, με συνεχής ανάπτυξη, βραβεύσεις και αναγνωρισμένες από το κοινό επιτυχίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.