Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Ταξιδιωτικός Όμιλος AKTINA προβάλλει την Αθήνα στη Μέση Ανατολή

Ο Ταξιδιωτικός Όμιλος AKTINA προβάλλει την Αθήνα στη Μέση Ανατολή

Διοργάνωσε με επιτυχία fam trip με tour operators και δημοσιογράφους από το Ομάν

oman_fam_trip-480x360 2015-04-14 11.56.03Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης (Familiarisation Trip) που διοργάνωσε ο Ταξιδιωτικός Όμιλος AKTINA για 10 εκπροσώπους των μεγαλύτερων tour operators και  ΜΜΕ του Ομάν στην Αθήνα. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των επισκεπτών με την ιστορία, τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας στους κατοίκους του Ομάν και ευρύτερα της Μέσης Ανατολής.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΚΤΙΝΑ, του κορυφαίου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Ελλάδα, εντάσσεται σε ένα κύκλο δράσεων του Ομίλου με στόχο την προβολή της Ελλάδας στην ανερχόμενη και δυναμική τουριστική αγορά της Μέσης Ανατολής. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχε διοργανωθεί, και με τη συμμετοχή του Ομίλου ΑΚΤΙΝΑ, αντίστοιχο ταξίδι με tour operators και δημοσιογράφους από το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ. Τονίζεται ότι  ο Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ διατηρεί παραδοσιακούς δεσμούς με τουριστικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, ενώ είναι μέλος του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου αλλά και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη χώρα μας μιας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Αραβικής χερσονήσου, της Gulf Air.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής τους στην Αθήνα, οι tour operators και δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τα αξιοθέατά της, επιθεώρηση ξενοδοχείων,  γευσιγνωσία αλλά και προβολή της σύγχρονης πλευράς της πρωτεύουσας μέσα από επίσκεψη σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, πάρκα αναψυχής και γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό προσθέτοντας και μια διαφορετική διάσταση στη συνολική εμπειρία της πόλης.  Τέλος, στο πλαίσιο του ταξιδιού, ο Όμιλος ΑΚΤΙΝΑ διοργάνωσε εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων καθώς και του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις παροχές φιλοξενίας της Αθήνας, τις δυνατότητες υποστήριξης συνεδριακού τουρισμού,  αλλά και για πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.