Αρχική Βραβεία Μάνατζερ της Χρονιάς 2014 ο Έλληνας Παναγιώτης Αλμυράντης

Μάνατζερ της Χρονιάς 2014 ο Έλληνας Παναγιώτης Αλμυράντης

SATURDAY 18 cropped_291Η τελετή απονομής έγινε στην Γενεύνη κατά την διάρκεια της 42ης ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης  της  ΕΗΜΑ
Κάθε χρόνο o Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ)  βραβεύει Γενικούς Διευθυντές ξενοδοχείων πολυτελείας και 4 αστέρων που διακρίθηκαν για άριστη ποιότητα, εφαρμογή νέων στρατηγικών, βελτίωση οικονομικών στοιχείων, ηθικά θεμέλια του επαγγέλματος και διαχείριση και υποκίνηση του προσωπικού.  
Η τελετή απονομής του “European Hotel Manager of the Year Award” για το 2014 πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη στις 18 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Gala Dinner της 42ης ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΗΜΑ (www.ehmageneva2015.com). O Παναγιώτης Αλμυράντης έλαβε αυτό το διεθνούς κύρους αριστείο από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Hans E. Koch.
Ο κ. Πάνος Αλμυράντης,  είναι Γενικός Διευθυντής του Daios Cove Luxury Resort & Villas στη Κρήτη από το 2010. Έχει εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και  πολλές διακρίσεις στην διαχείριση πωλήσεων και λειτουργικών υπηρεσιών καθώς και στην διεύθυνση ξενοδοχείων, όπως το Holiday Inn Golf Resort Νάπολη Castel Volturno στην Ιταλία (2007-2009) και King George στην Αθήνα (2009–2010).
Ο  Πάνος Αλμυράντης , κατά τη διάρκεια της διαχείρισης του Daios Cove  έχει λάβει  μια σειρά από διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις όπως το “Global Luxury Coastal Resort 2014”, World Luxury Hotel Award Europe’s Best Luxury Family Hotel 2013” και το Ρωσικό Condé Nast Traveler “2013 Best Beach Hotel in the World”.  Το Daios Cove Luxury Resort and Villas εισήχθη στο Trip Advisor Travelers Choice από το 2011 και στην Quality Selection του Holiday Check  το 2012 και το 2013.
Ο κ. Στέφανος Ν. Στεφάνου, Πρόεδρος της Ελληνικής και Κυπριακής αποστολής δήλωσε:  «Η συγκίνηση των παρευρισκομένων μελών και των συνοδών στην τελετή απονομής ήταν έκδηλη.  Ο κ. Αλμυράντης μας έκανε περήφανους αφού για πρώτη φορά από την ίδρυση της ΕΗΜΑ το 1974 βραβεύεται Έλληνας Διευθυντής Ξενοδοχείου».
Η αξιολόγηση των υποψήφιων Γενικών Διευθυντών ξενοδοχείων της Ευρώπης δεν είναι καθόλου εύκολη για την κριτική επιτροπή  της ΕΗΜΑ. Κάποιοι υποψήφιοι ήταν εξίσου ικανοί  και αξίζει να αναφερθούν: από την  Ισπανία o GM του Gran Meliá Don Pepe Resort στην Marbella, Saad Azzam Faris,  ο Ελβετός GM François Dussart στα Ξενοδοχεία Beau-Rivage Palace και Angleterre & Residence στη Λωζάννη καθώς και ο Ιταλός GM του Gritti Palace στη Βενετία, Paolo Lorenzoni.
Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε η παρουσίαση της Κύπρου για την οργάνωση το 2016 της 43ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στην Λεμεσό.  Θα είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος θα διοργανώσει το General Meeting από την ίδρυση της ΕΗΜΑ το 1974.  Η Ετήσια Γενική Συνέλευση κάθε χρόνο φιλοξενείται σε διαφορετική πόλη.  Στην Ελλάδα διοργανώθηκε δύο φορές μέχρι σήμερα, το 1976 και το 2004.
ΕΗΜΑ εν συντομία
Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας.  Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων στοχεύει να βελτιώνει τα προσόντα των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες.
Η ΕΗΜΑ αυτή την στιγμή απαρτίζεται από 438 μέλη σε 29 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές των πιο φημισμένων Ξενοδοχείων.  Στατιστικά αυτοί αντιπροσωπεύουν 350 ξενοδοχεία, 92.000 δωμάτια και 72.000 εργαζόμενους.  Τα Μέλη συναντιούνται κάθε χρόνο στην Γενική Συνέλευση η οποία γίνεται σε μία χώρα – μέλος.  Συζητούν θέματα εργασίας του Συνδέσμου και τις τάσεις που αναδεικνύονται, αναπτύσσονται και επηρεάζουν την Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία.  Καλεσμένοι ομιλητές αναπτύσσουν στους παριστάμενους ποικίλα θέματα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.