Αρχική General Η Βασίλισσα της Αγγλίας βραβεύει το WSET για τη συνεισφορά του στην...

Η Βασίλισσα της Αγγλίας βραβεύει το WSET για τη συνεισφορά του στην παγκόσμια οινική εκπαίδευση

QAward_InternationalTrade2015Ο μητρικός οργανισμός του W.S.P.C Ελλάδος, το WSET (Wine & Spirit Education Trust) Αγγλίας, γιορτάζει σήμερα την ανακοίνωση της βράβευσης του από τη Βασίλισσα της Αγγλίας με το: Queen’s Award for Enterprise 2015 in International Trade.
Το βραβείο αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες διακρίσεις για τις βρετανικές επιχειρήσεις. Το WSET κατέκτησε αυτή τη διάκριση λόγω της συνεισφοράς του στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του WSET, Ian Harris AIWS, θεωρεί αυτή τη βράβευση ορόσημο στην παγκόσμια αγορά οίνων και αποσταγμάτων με τη Μεγάλη Βρετανία να παραμένει ο μοχλός ανάπτυξης των κλάδων σε διεθνές επίπεδο και δηλώνει:
 
«Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια χώρα με ιστορικά χαμηλή εγχώρια παραγωγή, ήμασταν ανέκαθεν ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς κρασιού στον κόσμο. Αυτή η επαφή μας με διαφορετικά στυλ και ποικιλίες σταφυλιών μας έκανε να κατανοήσουμε εις βάθος τα κρασιά και τα αποστάγματα από όλο τον κόσμο και μας κατάρτισε ώστε να γίνουμε παγκόσμιοι ηγέτες στην εκπαίδευση του κλάδου. Είναι εντυπωσιακό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας από τη Bασίλισσα.»
 
Ο Ian Harris και ο Πρόεδρος του Δ.Σ.,  James Simpson MW, θα παραστούν σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 14 Ιουλίου 2015 για να γιορτάσουν τη νίκη του WSET μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους εταιριών που θα τιμηθούν με το βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ.
 
To W.S.P.C Ελλάδος, με 3.500 Έλληνες και ξένους σπουδαστές, είναι ιδιαίτατα περήφανο για την επιστέγαση του παγκόσμιου κύρους του οργανισμού που εκπροσωπεί στα Βαλκάνια τα δέκα τελευταία χρόνια. Το ίδιο το W.S.P.C βραβεύτηκε το 2009 από το WSET Αγγλίας ως το Καλύτερο Παράρτημα του Κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.