Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δυναμικό το ξεκίνημα για τη Greek Tourism Expo 2015

Δυναμικό το ξεκίνημα για τη Greek Tourism Expo 2015

2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo – Η επίσημη έκθεση Τουρισμού της Αθήνας

tourism_expoΗ Έκθεση, μετά την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη πρώτη διοργάνωσή της, αποτελεί πλέον την ιδανική, απόλυτα στοχευμένη επαγγελματική πλατφόρμα διεθνών αλλά εγχώριων  εμπορικών συνεργασιών για τον Ελληνικό τουρισμό.
Βασικοί άξονες στους οποίους θα εστιάσει το ενδιαφέρον της η 2η Έκθεση GREEK TOURISM Expo είναι :
    •    Η άρτια παρουσίαση όλων των κλάδων του τουρισμού
    •    Η προώθηση πετυχημένων επαγγελματικών συνεργασιών μέσα από το Πρόγραμμα “Come to meet the Greeks” στο πλαίσιο του οποίου οι διοργανωτές της Έκθεσης, τη φετινή χρονιά, προσκαλούν 100 Hosted Buyers για αποτελεσματικά B2B Meetings αποκλειστικά και μόνο με τους εκθέτες
    •    Η προώθηση των συνεργασιών μεταξύ  των επισκεπτών της Έκθεσης, των Εκθετών αλλά και των εγχώριων Buyers που θα φιλοξενηθούν σε  ειδικού σχεδιασμού περίπτερο.   
    •    Η παρουσίαση ειδικού section LUXURY BOUTIQUE HOTELS, VILLAS & APARTMENTS και τέλος
    •    Η ανάδειξη των σημαντικών  κλάδων  e-TRAVEL  & e-HOSPITALITY.  Οι επισκέπτες της τουριστικής βιομηχανίας (ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία)  θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν  εφαρμογές και λύσεις για τη μείωση του κόστους λειτουργίας τους (ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων –web booking engines, συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και αυτοματοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, software applications για ταξιδιωτικά γραφεία κ.λ.π.) αλλά και  κανάλια προβολής των ξενοδοχείων και  τουριστικών  προϊόντων τους .
Πλούσια σε Παράλληλες εκδηλώσεις και  Workshops η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo 2015 αναμένεται να συγκεντρώσει και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Τουριστικής αγοράς.
H Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ  & ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.

 ΧΟΡΗΓΟΙ: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Hotel Museum

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.