Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γεγονός πλέον η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων «Fed Hatta»

Γεγονός πλέον η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων «Fed Hatta»

Celestyal Cruises

Δυναμική και Ουσιαστική η Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ

Kountoura_Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015  Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_2Παρουσία της Αναπληρωτού Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε χθες 31, Μαρτίου, στο Grande Bretagne, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), οποία, όπως αναμενόταν, υπήρξε Δυναμική, αλλά και ουσιαστική .

Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_5

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναλύθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου για το 2015, αλλά και τα επίκαιρα και σημαντικά θέματα και οι στόχοι και η δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

 

 

Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_4Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_11Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και την δυναμική προβολή των Μελών του σε διεθνές επίπεδο καθώς και τον στόχο για 12 μήνες τουρισμό, τη δρομολόγηση της πολυαναμενόμενης μετατροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου σε Τουριστικό, καθώς και την συγκρότηση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού «Fed Hatta», μιας πρωτοβουλίας του Συνδέσμου που υλοποιείται μετά από δεκαετίες προετοιμασίας.
 
Βραβεύσεις
Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_22Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_33Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_44Στα πλαίσια της Συνέλευσης ο ΗΑΤΤΑ τίμησε τρεις εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού. Πρόκειται για τους κκ. Νίκο Σκουλά και Μάκη Φωκά για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στον Τουρισμό και τον κ. Βύρωνα Αργύρη για την μακροχρόνια προσφορά του στον Τουρισμό και τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.
 
Τη Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και σημαντικές προσωπικότητες του Τουρισμού.
 
Αναλυτικότερα, τη Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ χαιρέτησαν:
Η Αν. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε τον σημαντικό και διακριτό ρόλο του κλάδου των τουριστικών γραφείων και την συμμετοχή τους στην ανάπτυξη και εξέλιξη του τουρισμού, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για παροχή ποιοτικών και αναβαθμισμένων τουριστικών υπηρεσιών.
 
Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος έδωσε έμφαση στην ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης της δυναμικής του ελληνικού τουρισμού και στην ανάγκη συνεργασίας και ενδυνάμωσης των συλλογικών φορέων, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία ενεργοποίησης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (Fed Hatta),
 
Η εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Αττικής και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Εντεταλμένη σε Θέματα Τουρισμού κα. Ελένη Δημοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας για τον συντονισμό των δράσεων των Δήμων και βέβαια στη συνεργασία Περιφέρειας και ΗΑΤΤΑ για την ανάπτυξη του Τουρισμού της ευρύτερης περιοχής,
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Β. Αιγαίου, κ. Νίκος Κατρακάζος, τονίζοντας την ανάγκη αναβάθμισης και αξιοποίησης των τουριστικών γραφείων, ως μέσο για την ανάπτυξη του τουρισμού σε λιγότερο επισκέψιμες περιοχές,
 
Ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος έδωσε έμφαση στην αγαστή συνεργασία ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων και στο «Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο» το οποίο θα ολοκληρωθεί άμεσα,
 
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, κ. Γιάννης Ρέτσος ο οποίος χαιρέτισε την δημιουργίας της Ομοσπονδίας «Fed Hatta», τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει και την ανάγκη συνεργασίας τουριστικών γραφείων- ξενοδοχείων, καθώς και Βουλευτές και Πρόεδροι Φορέων του Τουρισμού και άλλοι.

Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_3  Hatta_Gen_Assembly_31_3_2015_n

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.