Αρχική Γαστρονομία ITB 2015 “Greece on a Dish”, από τον ΕΟΤ & την Aldemar

ITB 2015 “Greece on a Dish”, από τον ΕΟΤ & την Aldemar

Symposio Aldemar-SymposioΓια μια ακόμη χρονιά από το περίπτερο του ΕΟΤ η ομάδα των σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts θα συμβάλλει στην ανάδειξη του γαστρονομικού προφίλ της Ελλάδας. Από τις 4 έως και τις 8 Μαρτίου στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, κοινό και δημοσιογράφοι θα απολαύσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Aldemar-Symposio__Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish” που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό και έχει σύμμαχο τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, η Aldemar Resorts συνεχίζει να διαγράφει μια δυναμική πορεία με δυνατή παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις (Vakantiebeurs 2014, Sial 2014, WTM 2014).

Στο Βερολίνο για 4 συνεχείς ημέρες στο περίπτερο του ΕΟΤ ο Executive chef του Ομίλου, κος. Γιώργος Χατζόπουλος σε συνεργασία με τον chef  κο. Δημήτρη Ψαλιδάκη, θα παρουσιάσουν κρύα και ζεστά πιάτα, καθώς και live cooking που θα αποπνέουν «άρωμα» Ελλάδας.

Aldemar-Symposio_Ο κος. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος Aldemar Resorts, επισημαίνει:  «Η γαστρονομία είναι η γλώσσα του κόσμου. Για 6η χρονιά επικοινωνούν χώρες και λαοί γύρω από ένα Ελληνικό τραπέζι με οικοδεσπότη το Sympossio – Greece on a dish. Ευχαριστώ από καρδιάς τόσο την μοναδική ομάδα του Sympossio – Greece on a dish, όσο και τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.