Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση για την «Καμπάνια Προορισμού της Χρονιάς»

H Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση για την «Καμπάνια Προορισμού της Χρονιάς»

ITB 2015H Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της  Expedia Media Solutions’ 2014 EMEA για την «Καμπάνια Προορισμού της Χρονιάς», υπό τον  τίτλο: «What’s your pleasure?».

Η καμπάνια «έτρεξε» από 24 Μαρτίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2014 σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο, την Expedia, με στόχο την προσέλκυση κοινού από τρείς χώρες: Η.Π.Α., Αγγλία, Αυστραλία. Έπαθλο του διαγωνισμού ήταν τρία ονειρεμένα ταξίδια στην Ελλάδα για ισάριθμα ζευγάρια από τις χώρες- στόχους.

Στην προσπάθεια της χώρας μας, να αυξήσει το συνολικό αριθμό των επισκεπτών της  καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο ΕΟΤ  συνεργάστηκε με την  Expedia Media Solutions, και ανέπτυξε την εν λόγω  εκστρατεία προβολής, επικεντρώνοντας σε τέσσερις πυλώνες: Κουλτούρα, Γαστρονομία, Περιπέτεια, Ελεύθερος χρόνος και σε τέσσερις προορισμούς: Αθήνα, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη.

Greece_visit_Greece_Arlene Vasiliki Goldstein_fotoΟ Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού μετέχει δυναμικά και πραγματοποιεί καμπάνιες στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου, έχοντας ως γνώμονα την προσέγγιση του υποψηφίου ταξιδιώτη μέσα από τα ηλεκτρονικά  εργαλεία, που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να σχεδιάσει τις διακοπές του.

Η καμπάνια εκμεταλλεύτηκε την δυναμική των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Ε.Ο.Τ.( Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, Google+,Tumblr,Flickr, Foursquare, blog) αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού www.visitgreece.gr, η οποία και προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό.
INFO: Τα διαδικτυακά «εργαλεία» του ΕΟΤ: www.visitgreece.gr  
Facebook:    https://www.facebook.com/visitgreecegr
Twitter:         https://twitter.com/visitgreecegr
Instagram:    http://instagram.com/visitgreecegr
Google+:       https://plus.google.com/+greece
YouTube:      https://www.youtube.com/user/visitgreecegr
Pinterest:      http://pinterest.com/visitgreecegr/
Foursquare:  http://foursquare.com/visitgreecegr
Tumblr:         http://visitgreecegr.tumblr.com/
Flickr:           http://www.flickr.com/groups/visitgreecegr/
Blog:             http://blog.visitgreece.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.