Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Όμιλος Lufthansa υποδέχεται το ελληνικό καλοκαίρι προσθέτοντας συνδέσεις με την Ευρώπη...

Ο Όμιλος Lufthansa υποδέχεται το ελληνικό καλοκαίρι προσθέτοντας συνδέσεις με την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο

Lufthansa, Austrian, SWISS, Brussels πυκνώνουν τα δρομολόγια
προς την ελληνική πρωτεύουσα

Η Lufthansa συμπληρώνει τον Απρίλιο 60 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

Haro_Julius_LH_Greece

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Ευρώπη και όλο τον κόσμο πρόκειται να παίξει και αυτό το καλοκαίρι ο Όμιλος Lufthansa. Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου αυξάνουν τη συχνότητα των πτήσεων από/προς Ελλάδα ενώ προσθέτουν νέους δημοφιλείς προορισμούς στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων, επενδύοντας στην ελληνική αγορά και στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού.

Ταυτόχρονα οι Έλληνες επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ακόμα περισσότερες επιλογές πτήσεων προς τους Ευρωπαϊκούς κόμβους του Ομίλου Lufthansa (Μόναχο, Φρανκφούρτη, Βιέννη, Βρυξέλλες και Ζυρίχης) αλλά και πρόσθετες δυνατότητες ανταπόκρισης σε όλο τον κόσμο, και ιδιαίτερα προς τη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι Έλληνες επιβάτες συνεχίζουν να θεωρούν τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa ως μια αξιόπιστη επιλογή για τα ταξίδια τους, είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε αναψυχής. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Όμιλος Lufthansa αναδείχτηκε δεύτερος μεγαλύτερος αερομεταφορέας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε ό,τι αφορά τη συχνότητα των πτήσεων. Παραμένοντας σταθεροί στη δέσμευσή μας για διαρκή/συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, επενδύουμε στην ανανέωση του στόλου, στην έρευνα και την καινοτομία καθώς και σε νέες διαδικτυακές υπηρεσίες, προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία», δήλωσε ο κ. Harro-Julius Petersen, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Lufthansa ανανεώνει την ψήφο εμπιστοσύνης της και ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της, σηματοδοτώντας την επέτειο των 60 χρόνων συνεχούς λειτουργίας της. Η γερμανική αεροπορική εταιρεία γιορτάζει φέτος έξι δεκαετίες παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και δεσμεύεται να προσφέρει στους επιβάτες της ένα μεγάλο εύρος επιλογών.

Η Lufthansa έχει αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων από Αθήνα προς Μόναχο ήδη από τον Μάρτιο, προσθέτοντας 4 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος, το οποίο αρχίζει στα τέλη του μήνα, θα φτάσει να συνδέει τις δύο πόλεις 23 φορές την εβδομάδα. Επίσης η γερμανική αεροπορική εταιρεία, εντάσσει φέτος στο πρόγραμμά της και νέο δρομολόγιο προς την Ελλάδα. Από τις 30 Μαΐου, η Lufthansa θα συνδέει το Μόναχο με το Ηράκλειο της Κρήτης, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου για τους Ευρωπαίους και ειδικά για τους Γερμανούς.
Το Αεροδρόμιο του Μονάχου βραβεύτηκε πρόσφατα με 5 αστέρια από το Skytrax και αποτελεί το πρώτο Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που έλαβε αυτή την πολύτιμη διάκριση.
Αλλά και η σύνδεση Αθήνας – Φρανκφούρτης ενισχύεται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με έως και 25 πτήσεις την εβδομάδα.

Από τις 29 Απριλίου 2015, η Austrian Airlines θα προσφέρει τέσσερις επιπλέον νυχτερινές πτήσεις την εβδομάδα από τη Βιέννη προς την Αθήνα με επιστροφή στην Αυστριακή πρωτεύουσα το επόμενο πρωί, αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες της πτήσεις από 7 σε 11. Οι επιπλέον πτήσεις προσφέρουν στους επιβάτες πρόσθετες δυνατότητες ανταπόκρισης μέσω του κόμβου της Βιέννης, ιδιαίτερα προς τη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη.

Αλλά και η SWISS αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Ζυρίχη και Γενεύη ενώ και φέτος θα συνδέει το Ηράκλειο Κρήτης, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο με τη βάση της στη Γενεύη. Επίσης, οι επιβάτες της Brussels Airlines θα μπορούν το καλοκαίρι να ταξιδεύουν από την Αθήνα προς την πρωτεύουσα της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες, 4 φορές την εβδομάδα, προσφέροντας συνδέσεις με άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς αλλά και με πόλεις της Αφρικής και της Βόρειας Αμερικής.

Κύπρος
Με πυκνότερες συνδέσεις εμφανίζεται φέτος και η Κύπρος στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa. Με την έναρξη του θερινού προγράμματος, η Lufthansa αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων από Λάρνακα προς Γερμανία, πραγματοποιώντας έως και 8 πτήσεις την εβδομάδα προς Φρανκφούρτη και ώς 5 πτήσεις την εβδομάδα προς Μόναχο.
Η Austrian Airlines αυξάνει τα δρομολόγια προς το νησί της Αφροδίτης. Από τις 29 Μαρτίου 2015, θα προσφέρει 5 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα από τη Λάρνακα προς τη Βιέννη, αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες της πτήσεις από 7 σε 12 σε αυτό το δημοφιλές δρομολόγιο. 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.